ASD acne: Hvor effektivt det er og hvordan man applicerer det

Betændelse

Er brugen af ​​acne anti-acne en effektiv måde at bekæmpe dem på? Dette er kun muligt med korrekt ansøgning. Dette værktøj har en regenererende virkning på huden, men kun hvis den tages i en vis mængde. Du skal nøje overvåge, at der er en overdosis.

Hvordan man ansøger om acne ADS

ASD, en antiseptisk stimulator af Dorogov, har en stimulerende effekt på huden, fremmer sin regenerering og er også et meget godt desinfektionsmiddel. Når det anvendes internt, er dette stof i stand til at normalisere det endokrine system og derved reducere aktiviteten af ​​hudens talgkirtler, hvilket vil reducere antallet af acne. En lignende effekt observeres, når man bruger echinacea til acne. Vi skal dog huske på, at du kun kan indeholde ASD i fraktion 2, fordi fraktion 3 udelukkende er beregnet til ekstern brug. Du bør ikke lægge på huden for meget et lag af dette værktøj, da det er meget aktivt. Dette lægemiddel normaliserer blodforsyningen og udstrømningen af ​​lymfekirtler, desinficerer huden, hvilket vil bidrage til hurtig fjernelse af inflammation. Desuden øges mængden af ​​syntetiserede kollagenfibre i de dybere lag af huden. Dette vil hjælpe med at genoprette huden beskadiget af et stort antal acne. Tag lægemidlet inde kan være i strid med kroppens endokrine funktion. Eventuelle ændringer i hormonniveauer bidrager til udseendet af acne, og ASD 2 hjælper med at stabilisere det. Men når du tager det, skal du nøje overholde doseringen, som ikke kan siges om kiwi fra acne.

Mulige bivirkninger og kontraindikationer

Ansøg ASD for acne er ret produktiv, og desuden er det sikkert nok. Der er ikke identificeret alvorlige bivirkninger for det, men for nogle mennesker kan de stadig forekomme. Dette skyldes udelukkende individuel intolerance. De vigtigste symptomer på en allergi overfor ASD 2 er kvalme og ubehag. ASD 3 kan forårsage brænding, skrælning af huden, men generelt ufarlig. Intern brug er uforenelig med brugen af ​​alkoholholdige drikkevarer. Den største ulempe ved dette lægemiddel, som afviser folk fra det, er dets ubehagelige lugt. Han er så stærk, at nogle mennesker simpelthen ikke kan bære det. Men dette kan tolereres, da effekten af ​​det vil være mærkbar temmelig snart.

Det er muligt at anvende ASD fra et stort antal sygdomme. Mod acne vil det være mest effektivt i kombination med nogle andre hudplejeprodukter, der forbedrer dets virkning.

Anmeldelse: Drug ASD - fraktion 2 - hjalp mig

Efter fødslen af ​​mit første barn blev der fundet en æggeblomme. De foreskrev en behandling, der ikke hjalp, foreskrev en anden behandling, men jeg besluttede at behandle med stoffet ASD-2, jeg tog det inden for en måned og tømte i 10 dage, ultralydet viste, at der ikke var cyster. Siden da tager jeg jævnligt dette lægemiddel til at styrke immunforsvaret.

Det hjælper også med hudsygdomme, acne, acne. Jeg tilføjer et par dråber af lægemidlet til ansigtscreme og brug denne creme 2 3 gange om ugen.

Og for nylig lavede jeg en olie med tilføjelsen af ​​ASD-2 og med jævne mellemrum laver masker på ansigtet, huden bliver glat, elastisk som et barns. Det hjælper også med at forhindre hårtab, selvom det er nødvendigt at lave en maske med tilføjelse af en ASD om natten, når du er alene, så du ikke skræmmer nogen med duften))) Og han hjalp mig også med at slippe af med den slanke. Her er et mirakelmiddel)))

Antiseptisk Dorogova Armavir biofactory ASD 2F - anmeldelse

lægemiddel til alle sygdomme

ASD fraktion 2 sælges i dyrebutikker, koster 170 p.

Dette stof blev udviklet af sovjetiske forskere på Stalin's ordre som et middel for alle sygdomme. Da det blev opdaget, at han virkelig helbreder alt, endda kræft, bestilte Stalin produktionen til at blive forkortet, forskeren fængslet og døde senere på en mystisk måde.

Fraktion 1, som virkelig var en kur for alle sygdomme, blev ødelagt sammen med opskriften, det er ingen steder at finde.

Fraktion 2 til intern brug var i stand til at genoprette en forskers datter fra hans fars noter. Lægemidlet fremstilles som behandling for dyr, fordi hvis den frigives som menneske, vil staten lide store tab, fordi sygdomme og stoffer er en indtægtskilde, og sunde mennesker, herunder pensionister, har en byrde på statsbudgettet og en pensionsfond. Det er ikke rentabelt for folk at være sunde. Han talte åbent. Jeg tog det ikke helt fra mit hoved, historien er ægte, læses på internettet. Jeg er bare at fortælle essensen.

Der er også en fraktion 3 til ekstern brug, prisen er ca. 70 p.

Fra trøst skal ASD fraktion 2!

Det er nødvendigt at forberede en 2% opløsning, fortynd produktet med vand og brusebad, indtil symptomerne forsvinder.

Det vil være tweaking stærkt, men tolerant.Jeg havde en færdig flaske epigen intime spray, hvor jeg også opløst SDA. Første gang jeg oplevede 4 år siden, hjalp det mig fra anden gang. Så jeg anbefaler.

Sandt nok lugter han PPC, cadaveric.

Jeg har også forsøgt at strække deres ansigt udadtil natten fra acne, rydder op betændelse godt, aflyser på fedtet hud.

Men åh, hvor svært det er at vaske det om morgenen, det stinker for km fra ansigtet, det mærkes især på gaden. Du går, og fra dig er det bedre. Gør det i weekender, hvis du ikke behøver at gå overalt. I øvrigt lugter folk også i hjørnerne.

Hvordan slippe af med acne med ASD

Hej, kære tilhængere af SDA og modstandere af de dyre stoffer, de syge og allerede genvundet. Vores emne blev bedt om af unge besøgende, der er interesserede i, om det er muligt at slippe af med acne ved hjælp af ASD. For at besvare spørgsmålet, spørg dig selv, er du klar til denne behandling? Det kræver trods alt ikke bare tålmodighed, men også udholdenhed. Smertefuldt ubehagelig duft af stoffet. Men som de siger, kræver skønhed og (add) sundhed nogle gange visse ofre.

Kun ved at tro på effektiviteten af ​​ethvert middel, kan du opnå det ønskede resultat. Bare at sikre, at erfaringerne fra andre, der brugte SDA'en, virkelig hjalp med sygdomme, skal du starte behandlingen. Dorogovs fraktion er blevet testet tilstrækkeligt i 50 år. Som læger indrømmer, fejlagtigt kigger rundt, så Gud forbyder ikke at gå imod systemet, er biomedicin værd at bruge og genvinde fra det.

ASD - din guldsmedere skønhedsekspert i at slippe af med acne

Hvis du læser tidligere artikler på vores hjemmeside fra historien om oprettelsen af ​​SDA-kandidaten for Veterinærvidenskab A.V. Dorogov, så husk hvordan skinnerne og hudlægerne var de første til at gribe mirakelhærdningen. Mens de beundrede ærmerne på en medicinsk kjole, udtrykte de ikke offentligt deres følelser og indså, at dette var en ægte opdagelse, men hush... der var ingen indikation ovenfra.

Du kan ikke skjule syningerne fra vores folk i posen, oplysningerne lækkede og midlerne til dyr begyndte at blive indløst fra initiativtagerne fra veterinærklinikkerne. Behandlet alt, nogen returnerede sundhed, nogen skuffede. Men dermatologer blev opstemt. På basis af fraktionen blev der lavet forberedelser til at helbrede sygdomme i dermis af enhver sværhedsgrad, herunder acne, acne, hudbetændelser og neoplasmer bag kulisserne.

Mange kunne skrive på dette sted, de siger, at de var distraheret fra emnet. Vi forsikrer - det er det ikke. ASD fraktionen er stadig indkapslet i mystik, derfor, hvis man tager behandlingen op, så bruger den korrekt med viden.

Hvordan huden opfatter ASD

ASD i en vis mængde genopretter dermis. Og her er det vigtigt at være opmærksom på doseringen, for ikke at forårsage skade. Den antiseptiske stimulator stimulerer huden, regenererer dem og desinficerer.

Hvis du også tager stoffet internt, normaliserer det endokrine system. Dette betyder, at fedtkirtlerne vil falde, og antallet af acne vil falde.

Husk: ASD-2 til intern modtagelse, ASD-3 - til udendørs.

Hvordan man behandler acne på huden ASD 2 fraktion

I sin rene form anvendes fraktion 2 ikke til huden, kun i sammensætningen med vand! ASD3 - i forbindelse med olie.

Behandlingsfraktion ASD-2 med acne:

  • fortyndes i 20 ml vand (kogt og afkølet) med 1 ml af præparatet;
  • fugt i sammensætningen af ​​bandagen, foldet i 2 lag;
  • Vedhæft problemområdet med en komprimering;

Inflammede områder af huden vil først mærkes ved brænding. Efter 10-15 minutter vil smerten stoppe. Gør proceduren inden weekenden. Huden på behandlingsstederne bliver rød.

De, der er blevet behandlet på denne måde, rådes til at indløse efter komprimering med tilsætning af duftende geler eller olier. Hvis om morgenen at studere eller arbejde, "slå" den resterende duft af parfume.

ASD-3 - olieopløsning

Smør acne-rådgivet lægemiddelfraktion 3 i en dosering på 1:20 med olivenolie. Lægemidlet går dybt ind i huden, mere præcist i dets lag, hvilket øger mængden af ​​kollagen syntetiserede fibre. Med dette hjælper det med at genoprette huden, der er beskadiget af acne.

Virkningen af ​​det aktive stof under behandlingen af ​​acne, acne og acne er udtrykt i normalisering af blodforsyning, huddesinfektion, lymfatisk dræning af talgkirtlerne, fjernelse af inflammation.

Den konventionelle behandling fraktion Dorogova

Ved behandling uden at kende årsagen til sygdommen i form af inflammerede formationer er det nødvendigt, hvis det er muligt (når du lytter til stoffet) at tage fraktionen af ​​SDA-2 inde i standarddoseringen:

I 1/3 kop afkølet kogt vand hælder vi i 10-30 dråber ASD2. At acceptere om morgenen og om aftenen (vi drikker 5 dage, hviler vi i 3 dage). Behandlingsforløbet og doseringen afhængigt af sygdommen kan variere.

Hormonal baggrund og acne

Så snart kroppens endokrine funktion er nedsat og med ændringer i hormonniveauer, kan acne blomstre på huden med "røde roser". Derfor anbefales de, der lider af denne sygdom, at drikke stoffet ASD fraktion 2 for at stabilisere tilstanden. Modtagelse strengt i overensstemmelse med standard dosering.

ASD acne er et ret produktivt og sikkert middel. Der er ikke fundet alvorlige bivirkninger. Er det med individuel intolerance.

Kontraindikationer

  • Ved behandling af ASD2 kan der opstå en allergisk reaktion - kvalme og ubehag.
  • Brug af stoffet ASD 3 (generelt ufarligt) kan mærkes brændende og skrælning af huden.
  • For at starte behandlingen med et antiseptisk stimulerende middel skal du vide om den kategoriske uforenelighed af fraktioner med alkoholholdige drikkevarer. Bestem hvad der er dyrere.
  • Den største ulempe er frastødende lugt. Nogle har ikke kunnet flytte den. Men tro mig, du kan lide og ikke så meget, hvis du er sikker på, at en positiv effekt vil komme.

Så vil du begynde at reklamere for det magiske lægemiddel til acne ASD til dine veninder og venner, og til dem, der vil finde deres frelse fra mange sygdomme i et unikt naturmedicin.

I dag lærte du at slippe af med acne ved hjælp af SDA. Lad informationen være nyttig, og stoffet vil fungere som en rigtig eliksir af sundhed og ungdom. Historien om ham er ikke færdig endnu.

Behandling af demodicose, Rosy versicolor, eksem, dermatitis, acne.

Navigationsmenu

Brugerdefinerede links

Brugeroplysninger

ASD - Road geni

Stillinger 1 side 30 af 111

Share12009-05-16 19:10:48

  • Indsendt af: Rvenie
  • nybegynder
  • Registreret: 2009-05-16
  • Invitationer: 0
  • Indlæg: 3
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]

Guys, jeg har længe længe (i bogstavelig forstand), da vi alle sandsynligvis har acne på mit ansigt, har jeg meget betændt hud, hyppige udbrud, og mit ansigt ser forfærdeligt ud i et kompleks. Jeg er ikke fra en fattig familie, og jeg har sikkert allerede forsøgt alt fra de dyreste lasere og procedurer til banale talkers af den gamle slukning. Ifølge mange analyser er læger tilbøjelige til at tro på, at jeg har demodecosis, og ofte foreskriver en behandling ved hjælp af den procedure, der er farlig for dem.

Lad os tænke mere udførligt, du bemærkede ikke - hver gang du vender dig til forskellige læger, får du forskellige fortolkninger om årsagen til såret. Mange argumenterer for, at årsagen til acne ofte er demodecosis - tick, andre læger mener, at demodecosis ikke har noget at gøre med det.

Jeg, igen, efter mange tøven, har netop det faktum, at demodicose er et opretholdt øm. Så lad os tænke over det: Demodicose er et kryds, og næsten alle har det, men ifølge læger manifesterer ikke alle alle. DETTE ER ET FULLT IKKE-RAST, lad os gøre det da, har en hund et fælles kryds, kan det ikke manifestere sig?))))

Generelt handler det ikke om dette, jeg vil gerne rådgive dig til alle et stof, som jeg allerede har brugt i 2 uger allerede - det er ASD fraktion 2 og ASD fraktion 3, du kan finde oplysninger om dem i Google. Jeg havde meget acne på panden, en uvirkelig mængde, og som alle læger og analyser hævdede, er det TICKETTING, efter 2 uger af ASD 2 kompresser fortyndet med 1:20 vand, har jeg kun ar på panden og sjældent hælder det. Jeg rører ikke mit ansigt, jeg er lidt bange, stoffet er meget aktivt, ildelugtende for rædsel og brænder mit ansigt, jeg har en lang frisure, og jeg kan stadig skjule fejlene på min pande, jeg eksperimenterer med det på mit ansigt. Generelt er dette lægemiddel unikt, det modtog ikke en licens til at distribuere som behandling af sår hos mennesker, fordi det var meget effektivt og meget billigt (hvilket naturligvis ikke er til fordel for lægemiddelvirksomheder), stoffet anvendes til dyrlæge, igen til behandling af de samme sår. Generelt koster det en øre, oplysninger om det er let at finde på Google, bruge det, fortæl os hvilket resultat, jeg er sikker på, at det hjælper dig med 100.000.000.000.000.000.000%.

ZY det er bedre at begynde at bruge ASD-2 i form af en komprimering, dens handling er meget effektiv - det trækker konditionen nidus med kernen og forbrændingerne (så hvis vandblærer ikke bliver bange, vil de passere inden for en time) og Du vil være 4 dage efter slutningen af ​​ansøgningen at stinke med denne løsning.

Share22009-05-16 19:29:22

  • Indsendt af: Nettle
  • administrator
  • Sted: Ukraine Odessa
  • Registreret: 2008-08-02
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 1058
  • Respekt: ​​[+ 11 / -0]
  • Positiv: [+ 6 / -0]
  • Køn: Kvinde
  • Alder: 35 [1983-09-01]

Rvenie

Og hvad er dine øjne?

Share32009-05-16 23:46:08

  • Indsendt af: Настасья
  • Aktivt medlem
  • Registreret: 2008-10-07
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 392
  • Respekt: ​​[+ 6 / -0]
  • Positiv: [+ 1 / -1]

Jeg forstod, hvad der foregik.
For 8-10 år siden behandlede min mor min hund med denne fraktion, havde hun problemer med et søm.
hun stinker brændt hår eller knogler, sådan noget. og synes at gøre det ud af noget sådan.

Share42009-05-17 00:25:02

  • Indsendt af: Rvenie
  • nybegynder
  • Registreret: 2009-05-16
  • Invitationer: 0
  • Indlæg: 3
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]

Øjne, jeg behandler ikke noget. Vryatli denne dyre stimulator kan vaske øjnene.

Nastasya, helt sandt, grundbenet er en del af dette vrøvl. Ja, det stinker forfærdeligt, så vonism i huset forsvinder i uger, men resultatet er, her sidder jeg igen nu med en komprimering, deltage. I min by fandt jeg dette produkt i et veterinær apotek.

Z. Jeg også, Odessans..

Redigeret Rvenie (2009-05-17 00:25:28)

Share52009-05-17 14:08:12

  • Indsendt af: Настасья
  • Aktivt medlem
  • Registreret: 2008-10-07
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 392
  • Respekt: ​​[+ 6 / -0]
  • Positiv: [+ 1 / -1]

dens handling er meget effektiv - det trækker betinget kilde til betændelse med stangen og brænder

Kan du fortælle mig, har du et stærkt ansigt? rødme? Hvis der er, så hvor hurtigt går der. hvis du smeder deres ansigt, så skal det helt sikkert være mindst en måned at kaste på ferie. fordi jeg husker denne ting. tjære hviler og nervøs rygning på sidelinjen.

Share62009-05-17 17:05:35

  • Indsendt af: Rvenie
  • nybegynder
  • Registreret: 2009-05-16
  • Invitationer: 0
  • Indlæg: 3
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]

Tja, lad os sige, at jeg først fortyndede i den andel, i stedet for andelen 1 ml (ASD2): 20 ml (kogt afkølet vand) lavede et forhold på 1: 5, hvilket gjorde kompressen straks begyndt at brænde forfærdeligt, jeg troede, at dette skulle være sådan. Til sidst brændte jeg hele panden, fjernet kompressen, huden gik væk med det, men efter min overraskelse efter 3 dage regenererede huden straks. Nu laver jeg copres 1:20 og det brænder ikke meget, hvis der er meget betændelse - det brænder først, men efter 10-15 minutter vil det gå slip. Jeg går med komprimering om 2-3 timer, ikke rødlig stærk.

Nastasya, hvis du har en hård hud, kan du roligt ikke tage en ferie, du vil ikke have et stærkt rødt ansigt, godt og vonizm - tag straks en god svømmetur efter kompressen, og om morgenen kan du lugte lugten rigeligt med parfume))) brændt))..

Jeg vil sende billeder senere, som jeg komprimere, til ASD-2 og til ASD-3

Share72009-05-17 18:09:11

  • Indsendt af: Настасья
  • Aktivt medlem
  • Registreret: 2008-10-07
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 392
  • Respekt: ​​[+ 6 / -0]
  • Positiv: [+ 1 / -1]

Jeg vil sende billeder senere, som jeg komprimere, til ASD-2 og til ASD-3

ville være fantastisk. nu mens jeg (TTT) har en lille stil på mit ansigt. men vi må huske på.
lad os se, hvad er din tendens.

Share82009-05-19 09:06:42

  • Indsendt af: Brrrrr
  • Aktivt medlem
  • Registreret: 2009-01-23
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 38
  • Respekt: ​​[+ 1 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]

Rvenie
Begge fraktioner af SDA, 2. og 3., du bruger som lotion, og instruktionerne siger, at SDA-2 er taget af munden for hudsygdomme. Du forsøgte ikke at drikke den?

Share92009-05-19 17:14:37

  • Forfatter: Patient
  • Aktivt medlem
  • Registreret: 2009-03-25
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 43
  • Respekt: ​​[+ 1 / -0]
  • Positiv: [+ 1 / -0]

hmm. Vær ikke langt fra disse fraktioner. Jeg har været smurt med dette affald i to år, det var forfærdeligt, men for genoplivelsens skyld var jeg endda klar til at spise den. Resultatet fra hende er minimal, det hjalp mig slet ikke. Kort sagt, ved handlingen på krydset, kan den sammenlignes med baltushka. selv om jeg mener, at baltushka er mere effektivt. ((((

Generelt synes jeg at have en meget forsømt form, ingenting hjælper mig. Permanent Depression..

Men du prøver det, det er virkelig meget deshovaya, jeg var forberedt i Anapa for 90 rubler på apoteket.. pludselig vil det hjælpe dig)

Share102009-05-19 19:14:07

  • Indsendt af: nelucky
  • Aktivt medlem
  • Beliggenhed: Novosibirsk
  • Registreret: 2008-04-12
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 258
  • Respekt: ​​[+ 7 / -0]
  • Positiv: [+ 11 / -2]
  • Køn: Kvinde

Nå, jeg skrev allerede på en gren om fraktionen og hvad der blev behandlet for det. Var i dag i dyrlægen, ville købe, men tør ikke. Det koster os 160 rubler. Tog "Advokat". Han synes at skulle dræbe larverne og de voksne. En frygtelig pandekage, der er kun tre dråber pr. 20 kg dyrevægt, og det (dyret) skal frigøre sig fra flåter, ektoparasitter, orme (!) Og anden nastiness. Det ville slet ikke blive travet.

Share112009-05-19 19:52:07

  • Forfatter: Patient
  • Aktivt medlem
  • Registreret: 2009-03-25
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 43
  • Respekt: ​​[+ 1 / -0]
  • Positiv: [+ 1 / -0]

Nelucky kan være mere detaljeret? Hvilken slags "advokat"? Er det kun for dyr eller noget? Køber du eller har en læge anbefalet det til dig?

Share122009-05-20 07:23:24

  • Indsendt af: nelucky
  • Aktivt medlem
  • Beliggenhed: Novosibirsk
  • Registreret: 2008-04-12
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 258
  • Respekt: ​​[+ 7 / -0]
  • Positiv: [+ 11 / -2]
  • Køn: Kvinde

også fundet et sted på stedet. I mit hoved er alt forvirret. Sådan forstår jeg kun for dyr. Der er en lang beskrivelse. Vobschem, hvad jeg kunne lide, at den er skrevet er ikke meget giftig, og du kan endda give allergiske hunde. Og selv i beskrivelsen tiltrak han, at han dræber krydset i alle sine faser.
I sammensætningen af ​​imidacloprid og moxidectin bevirker både indervering, lammelse og død af krybdyr.
Imidacloprid er et systemisk insekticid af en ny generation, der tilhører klassen af ​​chloronicotinyler (eller nitroguanidiner ifølge en anden klassificering). Virkningsmekanismen af ​​imidacloprid er baseret på blokering af arbejdet i proteinreceptorerne af insektets nerveceller, hvilket fører til umuligheden af ​​at udføre en nerveimpuls og videre til lammelse og død. Imidacloprid virker som en akut kontakt og intestinal insekticid.

Moxidectin er medlem af den makrocykliske lactongruppe og et stof relateret til ivermectin. Moksidektin anvendes til terapi til forebyggelse af endoparasitiske sygdomme hos heste og hunde, trænger ikke ind i blodhjernebarrieren hos pattedyr. I denne henseende er tilfælde af forgiftning sjældne.

Kort sagt, skræmmende. Du skal indstille dig før du bliver plasteret. Jeg er allerede blevet allergisk over for disse behandlinger.

Share132009-05-20 11:41:31

  • Indsendt af: Brrrrr
  • Aktivt medlem
  • Registreret: 2009-01-23
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 38
  • Respekt: ​​[+ 1 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]

Det ville slet ikke blive travet.

Dette er mit indlæg om "advokaten". Jeg brugte dem for tre uger siden. Først prøvede jeg på følsomheden på albuens skæl, helt normal. Næste dag spredte jeg det på en kind, jeg var bange for mere. Det er okay Så smurt hele ansigtet. Selvom der er 4g, men vi har ikke noget hår på vores ansigt, holder væsken ikke, så det er umuligt at smøre alt, du skal smøre det hele dagen, vent til det tørrer og smeder igen. Jeg smurt det kun en gang, og så en dag senere, og smurt min ryg, som en hunds skør. Jeg rystede lidt, hvis det ikke fungerede, men det blev båret af. Det har kun en skarp lugt, men det går hurtigt. Og jeg plejede at bære det om morgenen for at tilbringe hele dagen, selvfølgelig om natten, men jeg var bange for dets toksicitet (jeg sover på maven med min næse i puden). Forresten har jeg mere udslæt på kinden, jeg kan lide at sove på. Hvis jeg kunne sove på ryggen hele natten, tror jeg, at der ville være mindre problemer. Jeg ændrer pudebetræk hver dag i flere måneder.
Det tog 3,5 uger, jeg har ikke smurt noget for denne gang, kun med æteriske olier. Der var næsten ingen udslæt, kun for få dage siden optrådte flere acne, men det kan være forbundet med "kritiske dage". I weekenden vil jeg smøre igen.

Share142009-05-20 15:48:57

  • Indsendt af: Настасья
  • Aktivt medlem
  • Registreret: 2008-10-07
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 392
  • Respekt: ​​[+ 6 / -0]
  • Positiv: [+ 1 / -1]

Forresten, jeg har rasps anstændigt mere præcist på den kind,

og på min kind, som jeg sover på. og hvordan man overvinder det i dig selv? uvirkeligt.

Share152009-05-21 09:45:56

  • Indsendt af: Ida-Iraida
  • Aktivt medlem
  • Beliggenhed: Pskov
  • Registreret: 2009-03-06
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 59
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Køn: Kvinde

Brrrrr skrev (a):
Forresten er mine læsioner anstændigt mere præcist på den kind og på min kind, som jeg sover på.

her og på min kind. som jeg sover på. Vennen er næsten ren.
Jeg har et spørgsmål. Jeg læser om mumie her - det behandler næsten alt. Om demodekoz ikke fundet, men behandler interne problemer.. Ingen har forsøgt.
Jeg købte Evalarovsky, og her læser jeg, at der ikke er nok af denne meget mumie.

Share162009-05-21 10:08:03

  • Indsendt af: Olka
  • Aktivt medlem
  • Beliggenhed: Nizhny Novgorod
  • Registreret: 2008-11-05
  • Invitationer: 0
  • Indlæg: 173
  • Respekt: ​​[+ 1 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Køn: Kvinde

Nastasia
Og til venstre for mig, mere sypit. Efter hende og søvn. En velkendt kosmetolog sagde, at det altid sker med hudsåre. Så det er nødvendigt at kæmpe dig selv og sove på den anden side. men jeg kan ikke.. forsøgt. ikke engang sove om natten på grund af dette reptil..

Share172009-05-21 21:12:31

  • Indsendt af: Настасья
  • Aktivt medlem
  • Registreret: 2008-10-07
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 392
  • Respekt: ​​[+ 6 / -0]
  • Positiv: [+ 1 / -1]

I dag købte jeg flere æteriske olier. Jeg dråber en appelsin, enebær ind i badet, kæmper med cellulite)
Hun så på hendes ryg og bemærkede, at hvis du strækker din hud lidt, kunne du se skibene på ryggen, så de havde det ikke før. Stsuki, og kom til bagsiden. Generelt er svage skibe selvfølgelig et røv. Nu vil jeg forsøge at tvinge mig til at gøre en douche. Ved ikke, hjælper det overhovedet?
bumser hoppede op på brystet igen, men dette er skrald, den hypodermiske svulmede op, der var aldrig sådan noget, en lille udslæt optrådte for bare en måned siden og på brystet og på bagsiden.
Åh, tilsyneladende, Gud sender os disse test, idet vi ved at vi vil klare dem.

Share182009-05-26 20:46:09

  • Indsendt af: Oxy10
  • nybegynder
  • Registreret: 2009-04-29
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 5
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]

folk, jeg drak en smule af SDA, men på trods af min "uforsonlighed" i medicin (jeg føler mig selv generelt, alt hvad teoretisk kan hjælpe mig) kunne ikke på grund af smagen ikke være meget behageligt. Men mors veninde fortalte for nylig, at hendes ømme (som herpes, som migrerer i ansigt, ben osv.) Først fandt sted efter en komprimering. Så værd at prøve. Jeg vil sige en ting: alle har deres egen metode til helbredelse! Det er kun nødvendigt at finde det, selv om det er et spørgsmål om tid! Alt klart hud og godt humør.

Share192009-05-27 07:54:41

  • Indsendt af: Kira
  • Redaktør
  • Registreret: 2008-05-12
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 509
  • Respekt: ​​[+ 14 / -0]
  • Positiv: [+ 4 / -3]

Men mors veninde fortalte for nylig, at hendes ømme (som herpes, som migrerer i ansigt, ben osv.) Først fandt sted efter en komprimering.

Ifølge Bolotov kan du slippe af med herpes om dagen (når det først begynder), efter hvert måltid efter 30 minutter, opløs en knivspids salt (i spidsen af ​​kniven) fra 4 til 6 gange om dagen, det hævder angiveligt dannelsen af ​​saltsyre i maven, hvilket ødelægger nogen byaku i kroppen (op til kræft).

Share202009-07-19 22:19:44

  • Indsendt af: татьяна8
  • nybegynder
  • Registreret: 2009-07-17
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 9
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]

Jeg er 39 år gammel. Syge 20 år. For 2 år siden begyndte jeg at drikke ASD2. Nu er jeg skønheden. Børn går og fortæller mig tak. Jeg er ked af min ungdom. På internettet er der information om medicin og for mennesker. Læs omhyggeligt

Share212009-07-21 12:04:30

  • Forfatter: Shell
  • Aktivt medlem
  • Hvor: Omsk
  • Registreret: 2009-04-09
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 41
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Køn: Kvinde
  • Alder: 32 [1986-11-01]

Tatiana8, fortæl os lidt mere om, hvordan du blev behandlet, da forbedringen kom og hvor skræmmende er det? på forhånd tak

Share222009-07-21 13:58:28

  • Indsendt af: татьяна8
  • nybegynder
  • Registreret: 2009-07-17
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 9
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]

5 dage så 3 pause. Drikke alkohol er forbudt. Det første år følte stærk svaghed. Om morgenen spytter hun endda blod. Pus kommer ud af ørerne. Da det var meget dårligt for en måned pause. Hærdet og deres andre sygdomme. Jeg så min næse 4 ml på gulvet i et glas koldt kogende vand. I starten var der et stærkt udslæt og derefter faldende. Hvis du er ked af dig selv, så gå ind i depression. Dette er ikke kemi. Det vigtigste når du drikker lukker din næse fra lugten kan trække ud.

Share232009-07-23 19:34:36

  • Forfatter: Shell
  • Aktivt medlem
  • Hvor: Omsk
  • Registreret: 2009-04-09
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 41
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Køn: Kvinde
  • Alder: 32 [1986-11-01]

Om morgenen spytter hun endda blod. Pus kommer ud af ørerne.

Nå, det er selvfølgelig tin. og ligegyldigt hvor skræmmende du var. Og du uden tilsyn af lægen bruges det?

Share242009-07-24 20:59:26

  • Indsendt af: татьяна8
  • nybegynder
  • Registreret: 2009-07-17
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 9
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]

Ja. vores demodicose er en sygdom indefra. Og 20 år at gøre ondt er ikke tin? så du kan lide at være med prischami Hvem vil rådgive mig tidligere. Al den kemi er ikke klar til at drikke.

Share252009-07-25 13:46:42

  • Indsendt af: Nettle
  • administrator
  • Sted: Ukraine Odessa
  • Registreret: 2008-08-02
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 1058
  • Respekt: ​​[+ 11 / -0]
  • Positiv: [+ 6 / -0]
  • Køn: Kvinde
  • Alder: 35 [1983-09-01]

tatyana8

hvorfor stopper du ikke med at drikke det? er alt kommer tilbage?

skriv den somd panacea overhovedet fra alt. ASD 3, når den er fortyndet med olie, behandler alle hudsygdomme.
nødt til at læse mere.

Share262009-07-25 14:05:45

  • Indsendt af: Nettle
  • administrator
  • Sted: Ukraine Odessa
  • Registreret: 2008-08-02
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 1058
  • Respekt: ​​[+ 11 / -0]
  • Positiv: [+ 6 / -0]
  • Køn: Kvinde
  • Alder: 35 [1983-09-01]

"Lægemidlet har indflydelse på de centrale og autonome nervesystemer, såvel som på immun og endokrine, øger kroppens overordnede tone"
det er bare det, vi har brug for. alle vores symptomer.

Hudsygdomme (psoriasis, neurodermatitis, forskellige former for eksem, trofe sår osv.) - indtagelse af 1-2 ml pr. Halv kop kogt vand i 5 på hinanden følgende dage, 2-3 dages pause. Tag tom mave på, samtidig med at ASD-3 anvendes som komprimering.

1. En patients mave kan reagere på stoffet med kvalme, hævelse, ubehag i maven. I dette tilfælde anbefales det at drikke en 0,5-1 kop kefir 10-15 minutter efter at have taget medicinen. Drikke kæber langsomt, sip.

2. Fra modtagelsen af ​​en overdosis af lægemidlet kan der ses en stigning i kropstemperaturen på mere end 38 grader C. I dette tilfælde bør du stoppe med at tage lægemidlet i 1-2 dage, og fortsæt derefter med at reducere dosen, fokusere på dit velvære.

3. Ved langvarig brug af lægemidlet kan der forekomme smerter i nyrerne, derfor anbefales det at drikke nyrethe i intervallerne mellem kurser, især for dem, hvis nyrer er det "svage punkt" i kroppen.

4. Under behandlingen med lægemidlet ASD-2 er det nødvendigt at udføre kontrol af blod, urin 1-2 gange

Share272009-07-25 21:12:13

  • Indsendt af: татьяна8
  • nybegynder
  • Registreret: 2009-07-17
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 9
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]

Da mit liv er intenst, og jeg skal drikke til grænsen, for nogle gange kommer en ledsager ud. Så der er stadig problemer inde i kroppen. Husk at i 20 år erhverver vi sygdommen og ved at øge, og så behandle, hvis der er et ønske. Demodekz er en konsekvens

Share282009-10-05 20:51:43

  • Indsendt af: live4music
  • nybegynder
  • Registreret: 2009-10-05
  • Invitationer: 0
  • Beskeder: 4
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]

Jeg ved ikke, hvad jeg har. Der er hvide sæler under huden. nogle skal knuses og en pimple vokser om få dage, hvis du klemmer det ud, kommer nogle slags hvide ting ud og så heler det, men ikke altid. Jeg formoder, om ikke alt viste sig, at betændelsen fortsætter.
Jeg har plaget dette affald i ca. 6 år. De første par år var skræmmende. der var store sår på ansigtet. men ikke udenfor, men alt er dybt under huden. intet nogensinde itched, og det gjorde ikke altid ondt. Sådan affald begyndte, efter at han startede ved 17 år for at gnide acne på næsen.
Generelt forsøgte jeg en masse ting og Skinoren og noget andet crap, der sælges i to banker og skal fortyndes. og forskellige salver til regenerering af huden og en Vishnevsky salve til natten påført ansigtet. og talcum hældte over ansigtets ansigt, der ville tørre. intet hjalp.
Så bemærkede han et sådant mønster, der sprinkler efter alkohol. især hurtigt efter rødvin og øl var vodka på andenpladsen. Cognac var den mest harmløse men også hælder. bundet med alkohol. I slutningen af ​​august var der til søs. Det ser ud til, at næsten alt blev væk i den første uge. Begyndte at drikke øl, en flaske hver nat. drysset. Stoppede - begyndte at passere. Det ser ud til, at næsten alt gik. Der er kun sæler under huden på kinderne, kindbenene, panden, brystet. Jeg drak et par flasker øl om en uge og sprinklede pandekagen igen. Kort sagt startede jeg med øl helt. Jeg ser hvad der sker. mest sandsynligt som det altid var - vil bestå.
Så hvorfor skriver jeg her - på råd fra min mors bekendtskaber købte vi dette stykke SDA 2. Jeg kastede ikke noget væk - jeg skrev det i en sprøjte. Han sprøjte bomuldsuld og straks lukkede øjnene, fordi han var meget irriterende over for slimhinden og gned hans ansigt. Brutalt bakker sår, acne og steder med lidt hudskader. Jeg tolererer. Nogle gange forbander jeg mig selv, men jeg lider. Fyren er en pandekage. Ja og meget mere. Før jeg lukker øjnene, tager jeg vejret i lungerne, fordi denne skit ikke kun spiser øjnene væk, men bryder også næseborene med stanken. Men det er skrald. Jeg tolererer :) mand))) Så. Om problemet - regenerering af huden er skør. Disse underlige acne heler selvfølgelig lang tid, men uden asd endnu længere, og sårene heler meget hurtigt. Det vigtigste er at lide, når det er bagt på tidspunktet for påføringen.
Om "drikker" denne ting. Risikerer ikke Jeg er bange for. Selvom en mamkin's veninde efter en diagnose af brystkræft (jeg ikke kan huske det nøjagtige navn på diagnosen), begyndte at drikke denne ting ASD2. da det er fortyndet ifølge skemaet som skrevet - jeg ved det ikke. Jeg ved, at jeg lige kom til onkologi efter 2 uger at tage dette stof, og hun blev fortalt, at væksten af ​​kræftceller var stoppet. Og hun blev rådgivet af en tante, der helbrede kræft. Nå, denne tante hvem rådede, at tante allerede har fortalt min mor.
Konklusion generelt er jeg bange for at drikke dette - ikke en tilhænger af ukontrolleret indtagelse af stoffer inde i, men jeg smeder mit ansigt. Ja, det stinker. men jeg smeder i den sene eftermiddag, når jeg stadig ikke går i seng og når jeg ikke går overalt. Hvis du har brug for at fjerne det, så vasker jeg mit ansigt med koldt vand, alle ved, at de kolde toner op, nogle gange hvis du er nødt til at slippe af med lugten hurtigt, så vasker jeg mit ansigt flere gange inden for 10 minutter. Så tager jeg en varmeskrubbe. og brug det til det tilsigtede formål. Der er ikke en stærk duft, men du kan gå til butikken. ingen lugter det på gaden. Kysser en pige, selvfølgelig, vil ikke fungere, men de omkringliggende mennesker hører ikke længere lugten. Hvis du vasker før sengetid flere gange med bare koldt vand og tørrer af om morgenen, er du oftest slet ikke lugt.

P.Y. Jeg har glemt at tilføje - fordi du skal barbere hver dag. En kniv Mac 3 lever max 2-3 uger. så for et sæt på 4 stykker tager det 2 måneder. Så begynder de at skære huden og sprinklerne intensiveres markant. For at bekæmpe dette købte man en elektrisk barbermaskine. Efter råd fra bekendtskaber tog Panasonic. Meget tilfreds. Jeg barberer hver morgen og der er næsten ingen irritation. Selvom det selvfølgelig undertiden naturligvis ikke er et godt resultat i form af et pimple.

Redigeret live4music (2009-10-05 20:59:29)

ASD fraktion 2, 3 af acne på ansigtet hvordan man tager?

For ikke så længe siden var det primære lægemiddel i kampen mod acne, hudbetændelse og endda parasitter og orme lægemidlet SDA af forskellige fraktioner, der adskiller sig i virkningsmåden og formålet med brugen. Lægemidlet blev fremstillet i den fjerne 50'erne af det sidste århundrede af en sovjetisk læge og forsker A. Dorogov som følge heraf navnet på stoffet er navngivet af dets initialer.

Som et antiseptisk lægemiddel bekæmper ASD 2 eller 3 fraktioner bakterielle og svampebetændelser, dræber alle mikrober efter påføring på huden og stimulerer aktivt beskyttelsesmekanismerne i huden og kroppen som helhed mod parasitter og inflammatorisk acne.

Takket være mere end et års forskning og de forskellige ændringer, som forskere har lavet i processen med at lave stoffet, blev der opnået to hovedtyper af lægemidlet ASD:

  • ASD fraktion nr. 2 anvendes hovedsageligt internt til behandling af orme og dermint, bruges også til behandling af hudsygdomme, især forårsaget af parasitter og orme, som i mange tilfælde er ansvarlige for acne og acne på ansigt og ansigt.
  • ASD fraktion nr. 3 - bruges hovedsagelig til ekstern brug, især også til bekæmpelse af subkutane parasitære ros og hjælper med at bekæmpe svampeinfektioner såvel som til behandling af forskellige former for acne og acne.
  • Da fremstillingen af ​​ASD kun består af nyttige aminosyrer, er det en væsentlig fordel, at det kan forårsage nogle bivirkninger, ikke kun i sjældne tilfælde af ukorrekt brug. Lægemidlet kan heller ikke forårsage en allergisk reaktion, da det er karakteristisk for kroppen at modtage aminosyrer.

Anvendelsen af ​​ASD-3 til behandling af hudsygdomme og acne

At slippe af med acne i 3 dage er muligt! Derefter forsvinder de for evigt! Læs mere >>>

Lægemidlet ASD 3 fraktion kan anvendes til de fleste hudsygdomme, herunder acne. Hovedformålet med lægemidlet er antifungal behandling samt helbredelse af dybe sår og nedskæringer. Lægemidlet bruges også til sådanne forholdsvis almindelige hudsygdomme som psoriasis, demodicose, nekrobakteriose og dermatitis hos voksne og børn..

Midler der adskiller sig fra dens tætte analoge ASD-2 kan påføres både i form af dråber inde og ved udvendig brug for at tørre de betændte hudsteder.

Acd acne anmeldelser

Aktivt forummedlem


Gruppe: Brugere +
Beskeder: 41
Registreret: 13. oktober 2009
Bruger-id: 12241

Hvad med acne og ASD. For at være ærlig, at med en pige acne ikke engang slå sproget for at kalde det. Hvor smukt det hele lyder.
Men se på behandlingen af ​​acne.
Behandling og forebyggelse

Behandlingen er lang og kræver eksponering. Det tager sigte på at fjerne seborré, der begrænser fede, krydrede og søde fødevarer.

I tilfælde af svær acne er der foreskrevet antibiotika, tidligere blev der også foreskrevet en række metoder, som ifølge moderne data ikke anses for at være påvist effektive: autohemoterapi (egen blodtransfusion), antistapylokok gamma globulin, vitamin A 100 IE om dagen i op til 2 måneder, østrogen (folliculin, diethylstilbestrol). Lokalt tørres med en 2-3% opløsning af borsyre eller salicylsyre, UV-bestråling, kryoterapi, diatermokoagulering af udslæt.

I øjeblikket kommer acne behandling ned til 4 områder:

* normalisering af at droppe døde hudceller
* ødelæggelse af P. acnes
* anti-inflammatorisk effekt
* hormonal virkning
Som du sikkert allerede har forstået, kombinerer behandlingen både ASD3-terapi og ASD2. ASD3 har bare en anti-inflammatorisk virkning på huden. Desuden er asd2 et stimulerende middel, som alle kroppens systemer bringer til balance, herunder antagelsen om, at det normaliserer begge hormoner og mobiliserer immunsystemet, hvilket kæmper mere effektivt med inflammation. Om resultatet. Da hun sagde, at hun besøgte en ven og samtidig så hendes søster. Nå for at være ærlig ser det ud til, at ansigtet er blevet mindre rødt. Jeg mener disse betændte områder, der river og smerter. For at slippe af med acne generelt er det selvfølgelig endnu ikke tilgængeligt. Men den meget forventede fremgang efter min mening er

ASD 3 for mange hudsygdomme

Min mening - ASD fraktionen og to og tre skal være i hvert medicinskab. Hvis fraktion 2 påføres indad og undertiden eksternt (mere for at accelerere trofisme og røntgen og til antiseptisk behandling), er fraktion tre udelukkende eksternt, fordi den tilhører klassen af ​​farlige stoffer (hvad angår intern modtagelse)

Men udad - det er bare et fantastisk værktøj! Min ven led af psoriasis, hvor længe hun husker, hun gik kun i tørklæder, brugte penge på Nemer og hjalp ikke noget, og da jeg rådede hende om SDA for tre, var hun allerede blevet en normal person om en måned, alt dette byaka gik. Nu drikker hun og smeder hvis det kun for forebyggelse.

Og min mor havde en svamp, og hun drak fluconazol, selvom hun med nyrerne var meget skadelig, hjalp hun ikke, men hun begyndte at smøre AST, svampen gik hurtigt væk. Jeg smurt dem med forbrændinger og. tror ikke, læg som en maske på håret. Ja, det lugtede forfærdeligt, men jeg lider en uge for at se bare et fantastisk resultat, tro ikke, at ingen maske eller andre folkemedicin ville give noget sådan. Jeg har lige engang holdt op med at vokse hår generelt. Så jeg begyndte at gnide ASD, ikke kun klatrede de bare! Så også deres udseende var fantastisk, især hvis du mener at håret er efter kemi.

Så ved, at der er så vidunderligt og uretfærdigt skubbet ind i veterinærmedicin, kender og bruger dem. Især når du har brug for hjælp og samtidig ikke skader bivirkningerne.

ASD acne: Hvor effektivt det er og hvordan man applicerer det

Er brugen af ​​acne anti-acne en effektiv måde at bekæmpe dem på? Dette er kun muligt med korrekt ansøgning. Dette middel har en genoprettende virkning på huden, men kun hvis den tages i en vis mængde. Du skal nøje overvåge, at der er en overdosis.

Hvordan man ansøger om acne ADS

ASD, en antiseptisk stimulator af Dorogov, har en stimulerende virkning på huden, bidrager til dens regenerering og er også et meget godt desinfektionsmiddel. Når det bruges, kan dette stof normalisere det endokrine system og derved reducere aktiviteten af ​​hudens talgkirtler, hvilket vil reducere antallet af acne. En lignende effekt observeres, når man bruger echinacea til acne. Vi skal dog huske, at du kun kan tage fraktion 2, da fraktion 3 kun er beregnet til ekstern brug. Du bør ikke lægge på huden for meget et lag af dette værktøj, da det er meget aktivt. Dette lægemiddel normaliserer blodforsyningen og udstrømningen af ​​talgkirtlen i sebaceous kirtler, desinficerer huden, hvilket vil bidrage til en hurtigere fjernelse af inflammation. Desuden øges mængden af ​​syntetiserede kollagenfibre i de dybere lag af huden. Dette vil hjælpe med at genoprette huden beskadiget af et stort antal acne. Tag lægemidlet inde kan være i strid med kroppens endokrine funktion. Eventuelle ændringer i hormonniveauer bidrager til udseendet af acne, og ASD 2 hjælper med at stabilisere det. Men ved modtagelse er det nødvendigt at nøje overholde doseringen.

Mulige bivirkninger og kontraindikationer

Ansøg ASD for acne er ret produktiv, og desuden, sikkert nok. Der er ikke fundet alvorlige bivirkninger for det, men for nogle mennesker kan de stadig forekomme. Dette skyldes udelukkende individuel intolerance. De vigtigste symptomer på en allergi overfor ASD 2 er kvalme og ubehag. ASD 3 kan forårsage brænding, skrælning af huden, men er generelt harmløs. Intern brug er uforenelig med brugen af ​​alkoholholdige drikkevarer. Den største ulempe ved dette lægemiddel, som afviser folk fra det, er dets ubehagelige lugt. Han er så stærk, at nogle mennesker simpelthen ikke kan bære det. Men det er nødvendigt at udholde, da virkningen af ​​det vil være mærkbar temmelig snart.

Det er muligt at anvende ASD fra et stort antal sygdomme. Mod acne vil det være mest effektivt i kombination med nogle andre hudplejeprodukter, der forbedrer dets virkning.

Ordningen for anvendelse af SD til hud- og hudsygdomme

God tid på dagen! Mit navn er Khalisat Suleymanova - jeg er en phytotherapist. Da jeg var 28 år, helbredte jeg mig af livmoderkræft med urter (mere om min oplevelse af genopretning og hvorfor jeg blev en phytotherapist her: Min historie). Inden du kan behandles i henhold til de nationale metoder, der er beskrevet på internettet, skal du kontakte en specialist og din læge! Det vil spare dig tid og penge, fordi sygdommene er forskellige, urter og behandlingsmetoder er forskellige, og der er stadig comorbiditeter, kontraindikationer, komplikationer og så videre. Hidtil er der ikke noget at tilføje, men hvis du har brug for hjælp til valg af urter og behandlingsmetoder, kan du finde mig her ved kontakter:

Thetephone: 8 918 843 47 72

Mail: [email protected]

I mere end 40 år har Dorogovs stof været i hemmelige materialer. Kun i midten af ​​90'erne af det sidste århundrede begyndte forskere igen at tale om dette unikke værktøj til behandling af ASD af hudsygdomme. Skaberen af ​​stoffet, en dyrlæge ved uddannelse, Dorogov, søgte oprindeligt en kur mod behandling af hudsygdomme. Metoden anvendt til at opnå medicinen var ikke-standard. Han brugte levende frøer, der varmebehandles ved høje temperaturer. Resultatet af den første test var vand uden nogen specielle effekter, og den anden og tredje havde helbredende egenskaber. Så blev fraktioner 2 og 3 opnået.

Undersøgelser blev udført på frivillige med patienter med eksem, dermatitis, psoriasis, trofisår. Lægemidlet fjerner effektivt hudparasitter, svampe, desinficerer sår. Derfor gav grundlæggeren ham navnet antiseptisk og stimulerende. Antibakteriel egenskab kombineres med en adaptogen effekt.

Hidtil er stoffet imidlertid ikke et medicinsk værktøj og anvendes kun til behandling af dyr. Det bruges kun til at behandle mennesker som en ukonventionel måde.

ASD fraktion 2 for hudsygdomme

Fraktion 2 og 3 er brugt til behandling af hudsygdomme. Medicinen bemærker bemærkelsesværdigt sår, regenererer hudceller og reducerer inflammation.

Hvordan man bruger ASD 2 til hudsygdomme: Du kan anvende medicinen internt i en universel ordning og eksternt.

Behandlingen af ​​fraktion 3 er signifikant forskellig fra anvendelsen af ​​fremstillingen af ​​fraktion 2. Fraktion 3 bør ikke indtages. Det er et aggressivt stof og er kun opløseligt i alkohol og fedt af animalsk eller vegetabilsk oprindelse.

I alternativ medicin er det meget populært at bruge eksternt med ASD fraktion 2 hudsygdomme. Men i nogle tilfælde vil det stadig være mere hensigtsmæssigt at bruge 3 fraktioner.

svamp

Vask de beskadigede områder grundigt med vaskesæbe og behand den ufortyndede blanding af SDA 3.

Eksem og Neurodermatitis

Drug 3 fraktioner fortyndet med vegetabilsk olie i forholdet 1:20 og gøre lotioner. Bomuldsstof er godt imprægneret med midler og påført det syge område, derefter dækket af en film og tape. B Denne metode behandler godt sygdomme i huden: eksem, neurodermatitis, trofasår, demodicose mv.

Måder at behandle psoriasis

Aktuel anvendelse: 5 ml fraktion 2 blandes med samme mængde olie og påføres på berørte områder. Gør proceduren dagligt.