Hvordan man tager en SDA 2 person til behandling af kræft. anmeldelser

Bronkitis

Hej venner! I dag ser vi på emnet: Hvordan man tager en ASD 2 person til behandling af kræft. For anmeldelser af mennesker helbredt fra forskellige sygdomme, herunder kræft, se afslutningen af ​​denne artikel.

Behandlingsregimen blev udviklet af Alexey Vlasovich Dorogov, forfatteren af ​​lægemidlet, som tidligere blev beskrevet. Anbefalinger fra forfatteren af ​​behandlingsregimen A.V. Dorogova, hvordan man tager ASD 2 til en person, gives i sin helhed og fremgår af tabel 1.

Hvordan man tager en SDA 2 person til behandling af kræft.

Det er nødvendigt at holde en dagbog, hvor man dagligt skriver dag, timer, dosis dråber, dosis vand, velvære.

Dråber bør være fuld i fortynding med 50 ml koldt kogt vand på en tom mave 30 minutter før måltider.

Du kan erstatte vandet med mælk.

Det er nødvendigt at gennemgå test fra tid til anden, arkiver dem efter dato og butik.

Tabel 1: "Shock" -metode A.V. Dorogova til kræftbehandling.

Et nyt ord om handlingsprincippet for lægemidlet ASD.

Gurov Alexander Evgenevich

Venner, videnskaben står ikke stille i de sidste årtier, forbi efter Dorogov, forskere undersøger princippet om virkningen af ​​stoffet SDA.

Et stort bidrag til ASD's videnskab blev lavet af den russiske forsker Alexander Evgenievich Gurov, en dyrlæge fra Vologda.

Gurov A.E. - Fuld medlem af den professionelle medicinske sammenslutning af specialister fra traditionel folkemedicin og helbredere af Rusland. Han fik titlen akademiker til videnskabeligt arbejde i emnet "Antiseptisk Dorogov Stimulator i Onkologi."

I dette videnskabelige arbejde Gurov A.E. Han viste sig at ASD virkelig vinder kræft og er godt kompatibel med kemi og strålebehandling. Han fremlagde beviser: Resultaterne af blodprøver ved forskellige behandlingsperioder, røntgenbilleder, uddrag af lægejournaler, udtalelser fra læger.

Gurov A.E. fremsætte teorien om morfogene felter, hvis essens er, at informationen i levende væv akkumuleres i tusindvis af år. I syge mennesker svækker informationen og falder endda sammen. Operationen af ​​ASD er baseret på genoprettelse af svækket information og harmonisering af staten.

Anmeldelser af stoffet ASD nogle tidligere patienter:

God dag alle sammen! Jeg har en stor familie og mange problemer. Da min hund var alvorligt syg, forudsagde dyrlægerne en smertefuld død for hunden. Leishmaniasis, allergier, 70% hårtab, rådne ledd, blindhed og så videre. I 3 uger fra den 8 måneder gamle hvalp er næsten ingenting tilbage.

Og her anbefalede en læge fra det regionale center ASD 2. I modsætning til prognoserne hos læger overlevede hunden. Smuk mand Han er 3 år gammel! Ved hjælp af et hundes eksempel begyndte jeg at give en ASD til min mand og børn. Manden har en galdeblære fjernet, var peritonitis, den strengeste diæt, halsbrand, yellowness og svaghed.

Skræl ASD 2 måneder: vand 50 ml. og ASD 1,5 ml. på en tom mave 30 minutter før måltider, en pause i 2 måneder og kurset gentages. Resultatet var ikke længe i kommer! Blomstrende mand i hans 47! I kosten behøver ikke, rødmen på kinderne ser mulig!

Sønnen er 21 år gammel - har været handicappet siden barndommen med en diagnose af syringomyelia (rygmarvsskade med cyster, tab af følsomhed), grad 2 hypertension. 2 gange om året lå på hospitalet, ofte faldt, brændes, tryk 190. På samme måde drak han ASD. Læger er i chok! I maj i år blev der konstateret en dramatisk forbedring! Cyster krymper! Trykket er stabiliseret! Følsomheden genoprettes langsomt (en pimple på ryggen kan ikke presses ud uden stønner :)) Det går uden en stok!

TAK DOROGOV for hans stof! KONGERIGET HANS HEMMELIGT! TAK OG MIKHAIL til dyrlægen for hinten. Narkotika alle kastede væk. Intet behov!

Jeg anser det for min pligt at fortælle om oplevelsen af ​​behandlingen af ​​ASD-2 og 3 af mig personligt og af mine bekendtskaber.

Til at begynde med, for nogle år siden identificerede min mor hudkræft, der græd og konstant kløende. Det var umuligt at vaske og bare uudholdeligt at sove. Lægerne var meget grusomme, de sagde, at det i din alder (73) ikke var meget realistisk at genoprette og simpelthen forberede sig på det værste. Desuden blev hun undersøgt af flere forskellige læger, herunder betalte.

Mor besluttede at søge efter sig selv på internettet! tips og artikler om dette emne og gik til ASD. Jeg købte begge fraktioner (2 og 3), en uge senere følte jeg en lille lettelse, men kløe og blødning fortsatte (omend lidt mindre). På trods af sin alder besluttede hun ikke at give op og så troede tilbagemeldingen fra dem, der fik sig tilbage, at hun gik til en klinik i Moskva, hvor lægen specifikt behandler ASD og ordinerer hver enkelt person.

Vi bragte hende til denne læge, hun udpegede et individuelt kursus for hende. Mor selv kunne ikke engang tro til slutningen, da efter 2 uger begyndte alt at forsvinde for vores øjne. En måned senere var der kun et spor tilbage af det største grædende sårsår, og på dette tidspunkt begyndte en ny lyserød hud at vokse.

Mor sagde selvfølgelig venner og venner og mig. Jeg stoppede personligt ARD (og ondt i halsen) ved hjælp af SDA, som jeg havde lider længe og i svær form, tog jeg flere kurser antibiotika, lægerne gav op med henvisning til meget svag immunitet. Og nu er 2-3 tricks til 1 terning nok, og hele kulde forsvinder på sporet. dag. Jeg giver det samme til min mand, når han begynder at blive syg.

En nær ven af ​​SDA-hærdet eksem, og hendes ven - brystkræft. Deres ven fra en anden by blokerer lungekræft.

Jeg bor i udlandet, bragte SDA her (og det er Sydafrika!), Gav en ven, hendes datter lider af psoriasis, hjalp også meget. Nu skal hun behandle ASD pancreatitis.
Lav sløjfe til dig fra os alle!

Jeg er 50 år gammel. ASD-2 Jeg accepterer Siden 2004 er der ikke observeret nogen bivirkninger, stoffet er helt unikt. Jeg bruger denne medicin hele tiden og kontrollerede det personligt til mig selv, når jeg behandlede sådanne sygdomme som PROFESSIONER, NECROSIS - HAR BEHANDLET I 2,5 MÅNEDER, da dette stof ikke kun dræber mikrober, men også genopretter døde celler.

Kemi terapi dræber hele livet, og når du har udpeget hende betyder det at du skal gå, men når du kommer hjem, skal du straks begynde at drikke SDA. Doseringen er angivet i afsnittet om, hvordan man skal behandles med dette lægemiddel, jeg tog det personligt i gang 1 dag 1 dråbe 4 gange om dagen. 2 dage 2 dråber 4 gange om dagen, og. td op til 50 dråber og kun den samme ryg kun for at falde til 1 dråbe. På dag 10, det vil sige i 10 dråber, kan noget i kroppen blive syg,

Jeg havde nyrer i tre dage, men vigtigst af alt, vær ikke foruroliget og stop ikke med at tage det - alt bliver genoprettet til sin plads.

Og lige så snart du begynder at tage stoffet, kan døsighed begynde, og din appetit vil stige, du er heller ikke bange, det er din krop, der begynder at genoprette. Over tid vil din appetit falde, og din søvn vil normalisere, du behøver ikke bekymre dig.

Virkelig hjælper fra prostatitis, jeg drikker det indeni og giver en injektion uden en nål i endetarmen, efter at have lavet en enema (vegetabilsk olie og SDA: 30% SDA / 70% olie - smerte i 5 minutter er forfærdeligt! Men så går det væk). Tro ikke på det, men fra det kroniske stadium flyttede jeg til den første. Super og kun.

Min bedstemor led blod og brystkræft. Det blev behandlet af ASD-2 og ASD-3 fraktionen. Jeg var så lille til at forstå, hvad der skete og nøgternt vurdere min bedstemors stilling. Men jeg vil aldrig glemme duften af ​​dette stof.

Livet har skubbet mig med ham en anden gang allerede i 1996. Den tidligere mand blev afladet til at dø med lungtubberkulose på grund af levers kemiske skade. Ultralyd billeder talte om cirrose. Lægerne gav min mand et liv på 4-6 måneder i bedste fald.

Det var nødvendigt at gennemføre grundigt traditionel medicin, urinoterapi, og før jeg måtte grave i medicinske lærebøger.

Lærebøger var 50'erne, og her snuble jeg over dem på stoffet ASD! Jeg havde håb! Dette lægemiddel var i vores svinekompleks.

Og de begyndte at behandle. Rengøring af kroppen med urin, modtagelse af fraktionen gav et så vidunderligt resultat, at hele karret. Dispensary var i chok! Ved lægen læste brillerne bogstaveligt talt op på deres panden, da han efter 5 måneder så sin patient ruddy, smuk og LIVE!

Jeg blev tortureret længe og hårdt, og mange var enige om rigtigheden af ​​behandlingen.

Ultralyd i leveren er en normal tilstand, der var ingen hulrum i lungerne, ifølge resultaterne af billederne blev testene afsluttet - sunde.

KILDE: Tatiana Chernetska

Resultaterne.

  1. Vi lærte at tage ASD 2 til kræftbehandling på anbefalingerne fra forfatteren af ​​lægemidlet ASD 2 Dorogov Aleksey Vlasovich.
  2. Vi har lært, at det videnskabelige arbejde med forberedelsen af ​​ASD fortsætter; Akademikeren Gurov A.Ye har ydet et stort bidrag.
  3. Vi fik kendskab til anmeldelser om forberedelsen af ​​ASD hos nogle tidligere syge mennesker.
  4. Baseret på anmeldelserne kan det forstås, at mange mennesker ved ASD, selvom dette stof er tavs, og at med udholdenhed, selv udholdenhed, kræft og andre alvorligste sygdomme kan helbredes ved hjælp af lægemidlet.

På dette siger jeg farvel, venner! Næste gang jeg vil tale om metoderne til traditionelle healere, vinder kræft.

Fortsættes.

Asd fraktion 2 ansøgning i onkologi fase 4 anmeldelser

Der er legender om dette præparat. Officielt er ASD fraktion 2 kun tilladt i veterinærmedicin. Men der er rapporter om, at dette lægemiddel hærder mennesker og kræft.

Ifølge legenden hjalp ASD fraktion 2 med at helbrede Berias mor. Men du skal forstå, at pålideligheden af ​​sådanne meddelelser er meget svært at bevise.

Derfor tager du ansvaret for dit helbred (og dit liv) kun på dig selv, når du beslutter dig for behandling med midler, der ikke er godkendt af Sundhedsministeriet.

ASD fraktion 2 mod kræft

Der er legender om dette præparat. Officiel godkendelse af ASD fraktion 2 modtaget kun i veterinærmedicin. Men verden er fyldt med nyheder om effektiviteten af ​​dette lægemiddel til behandling af kræft og mennesker. Ifølge en af ​​legenderne, hvis ægthed ikke understøttes af noget, blev fraktion 2 helbredt af Berias mor ved hjælp af ASD.

Når du træffer en beslutning om helbredelse ved hjælp af hvilke der ikke udstedes en licens fra Sundhedsministeriet, tager du kun ansvar for dit liv på dig selv, medmindre du selvfølgelig er Beria.

Interessen for anti-kræftsystemet fra fraktion 2 mod kræft er for nylig steget, hovedsagelig på grund af spredningen af ​​dette emne i pressen.

Det hævdes, at ASD i høj grad forbedrer immuniteten, det er et værdifuldt element i kampen mod kræft.

Kræftbehandling

Selve præparatet blev udviklet i 1947 i laboratoriet for All-Union Institut for Eksperimentel Veterinærmedicin (VIEV), hvor der blev anvendt råmaterialesvæv under termisk sublimering med flydende kondensation. Med denne type sublimering nedbrydes fedtstoffer, proteiner, kulhydrater, nukleinsyrer i lavmolekylære komponenter.

Det resulterende præparat havde antiseptiske, stimulerende, sårhelende virkninger. Han blev døbt af ASD (Dorogovs antiseptiske stimulator).

Derefter blev frøerne erstattet af kød- og benmel, men dets egenskaber forværredes ikke som følge heraf, da effekten af ​​høje temperaturer eliminerer information om typen af ​​organisme, der er et råmateriale.

Fremstilling af anti-cancer lægemidler til kræftbehandling

Under moderne forhold fremstilles væsker ved hjælp af speciel teknologi fra væv fra langlivede dyr. ASD fraktion 2, er en tefarvet væske med en meget specifik lugt. Den bruges både eksternt og internt.

Forskere mener, at ASD-fraktionen 2 mod kræft har en udpræget antibakteriel virkning, mens det er et kraftigt adaptogen, det vil sige, at det let passerer gennem vævsbarrierer, da dets struktur ligner den hos en levende celle og ikke afvises af den. Derfor er der ingen bivirkninger, der er ingen negativ påvirkning på fostret i livmoderen. ASD understøtter ikke kun det perifere nervesystems koordinerende rolle, men giver også den nødvendige hormonelle baggrund. Det deltager i alle metaboliske processer, manifesterer sig i form af en modulator af kroppens immunsystem. Restaurering af det normale forhold mellem celler, som regulerer forskellige processer, der er nødvendige for kroppen, sikrer, at alle organer og systemer fungerer normalt. ASD virker ikke en bestemt mikrobe, men på hele menneskekroppen, som på grund af selve lægemidlets handling ødelægger denne mikrobe, beriget med de modtagne kræfter og materiale.

mangler

Ulempen ved det, for nogen, måske og bestemmelse - en stærk kvalme.

Afhængighed af stoffet er ikke registreret.

Ved behandling af ASD er det nødvendigt at tage en stor mængde væske (2-3 liter om dagen) - for at fjerne toksiner og slagger fra kroppen. Særlige kostvaner til lægemiddelbehandling er ikke påkrævet, overdosis er heller ikke forfærdeligt.

"Til" behandling af lungekræft, mave

Perfekt behandles med ASD fraktion 2, prækancerformer af sygdommen. Samtidig anvendes den generelle dosering og ordningen, kompresser sættes på eksterne tumorer.

Patientens alder, tumorens placering og arten af ​​kræftlæsionerne er af største betydning i behandlingen af ​​kræft. ASD F-2 stopper snarere sygdomsforløbet og lindrer smerter. I de avancerede stadier af kræft anvendes ikke en total dosering, men op til fem milliliter ASD pr. Hundrede milliliter vand to gange om dagen. Alle disse handlinger er kun ved godkendelse og under tilsyn af en læge.

Intensiv kræftbehandling

En intensiv metode til kræftbehandling ved anvendelse af ASD fremstilles i henhold til en progressiv ordning (fire gange om dagen), hvor doserne af medicinen taget gradvist øges.

Tag på 800, 1200, 1600, 2000 timer dagligt. Doserne vokser hver femte dag. De første fem dage - fem dråber, den anden - ti, den tredje - tyve osv., Indtil du når en dosis på halvtreds dråber. Derefter skal du tage halvtreds dråber til genopretning.

Sparende kræftbehandling ved hjælp af ASD

På den første dag (for eksempel mandag) om morgenen i 30 minutter. Før måltider sættes 30-40 ml sovende te i en kop og tre dråber ASD F-2 drypper.

Tirsdag - fem dråber, onsdag - syv, torsdag - ni, fredag ​​- elleve, lørdag - tretten søndag er en hviledag og analyse af dine følelser.

Den anden, tredje og fjerde er også afsat til at tage stoffet på samme måde. Så en uges pause. Efter pausen begynder indtagelsen af ​​ASD igen på samme måde, men det begynder ikke med tre, men med fem dråber af ASD, der tilføjes to dråber dagligt. Han bliver behandlet i en måned (fire uger), så igen en uges lang hvile og hele kurset gentages.

Sørg for at overvåge trivsel, enhver forringelse af sundheden er et signal om at stoppe med at bruge stoffet.

http://nmedicine.net/asd-frakciya-2-protiv-raka/ - Et venligt websted for os der er en anden artikel Jeg håber, at disse oplysninger vil hjælpe nogen!

Indsendt af: mk727 »08/30/2009

# 1 Fraktion ASD-2

Registreringsdato:
30.08.2009

Hvem tog dette stof, del venligst erfaringen med optagelse. Dosering, bivirkninger, indtagelse af ASD. Tak på forhånd.

# 2 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
30.08.2009

Standard dosering: Fortynd 15-30 dråber ASD-2 i 50-100 ml koldt kogt vand eller te. Drik på tom mave 20-40 minutter før måltider 2 gange om dagen.

Behandlingen af ​​5 dage at drikke, 3 dage pause, 5 dage at drikke, 3 dage pause. Og igen, 5 dage at drikke og en måned pause. Og gentag igen og så videre indtil fuldstændig helbredelse. Men under modtagelse for at overvåge sundhedstilstanden. Og drik masser af væsker. Jeg må sige, at det er ulækkert, og duften er værre.

Jeg tog ASD-2 fra fibroids, og også doused. Der var fibroid, nu er det ikke.

# 3 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
15.10.2009

Jeg har hørt mange gode ting om ASD-2, men jeg ved virkelig ikke folk, der ville blive helbredt! Kun barske fakta, taler til læger, de er imod selvbehandling! De siger, at du kan bruge SDA, men kun hvis dette er den sidste chance, fordi reaktionen kan være anderledes! Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre!

# 4 Re: Fraktion ASD-2

Registreringsdato:
02.11.2009

Hjælp mig venligst i dette spørgsmål - hvordan man tæller dråber af SDA? Brug en sprøjte eller pipette?

Hvis stoffet er flygtigt, så da prokapyvanii mistede sine egenskaber?

# 5 Re: Fraktion ASD-2

Registreringsdato:
07.11.2009

ASD-2 er bedre at ringe med en sprøjte, 1 kube = 30 dråber. Ved kontakt med luft forsvinder nogle af egenskaberne.

Jeg accepterer ASD-2 i et halvt år (5 dage indtagelse, 3 dage - pause), der var ingen bivirkninger, forbedringer er håndgribelige.

# 6 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
2010/01/17

Velkommen! Siden februar 2009 blev min mor diagnostiseret med brystkræft (T4H2M2 1U St. 2 celler.) Hun havde en klump i sit venstre bryst med en valnød, hun blev punkteret 7 gange, analysen viser fedtceller, hun havde allerede passeret 70 stråling terapier og 4 chokdoser af kemoterapi, i det øjeblik tilstanden forværres, brystet bliver sort, blærer dannes, akselområdet og underskæringen blev trukket sammen, venstre arm svulmede som en ballon - ascites, en lille tumor optrådte på kravebenet - det var blødt og nu hårdt og passerer til nakken. Læger nægter at gøre operationen, de siger, at de ikke ved hvad det er, de behandler kun groft for kræft, som i første omgang støder på denne type kræft i deres praksis. Intet hjælper, og hun har allerede en ny klump i hendes højre bryst, hun har allerede fået 22 bjælker på hendes højre bryst. Nu, efter at have læst ZOZHA, begyndte moderen at drikke støddoser af ASD-2, mens man følte forbedring på højre bryst. Hvem kan fortælle, om der er håb om en fuldstændig opsving i denne situation?

# 7 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
2010/01/17

Velkommen! Er der nogen der ved, om det er muligt at tage kosttilskud fra Vision sammen med ASD-2 til brystkræft i 4 faser? Hvem ved, svar venligst.

# 8 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
13.03.2010

ASD-2 fraktionen helbrede alvorlig kløe overalt med ridser på blod. Der er ikke etableret nogen diagnose. Jeg tog mundtligt om morgenen på en tom mave 30 minutter før måltider 1 gang om dagen, 1 ml. i vand 20-30 ml. og fast med honning. Drikke 1,5 måneder efter ordningen 5 dage drak, 1 dag pause.

# 9 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
11.04.2010

Velkommen! Hjælp venligst, hvem kan! Min bedstemor er 81 år gammel, har lider af æggestokkene i mere end 7 år, mens hun stadig har ascites, folk kalder også dropsy... Min mor og jeg har støttet hende på mange måder gennem alle disse år, vi drak forskellige tinkturer, bestilte urter fra kysten. I omkring et år bruger vi ikke midler, men i de sidste 3 dage har mormoren følt sig værre. Hvis nogen af ​​jer havde en lignende situation, bedes du oplyse, hvad opskrifter af tinkturer eller noget andet, for eksempel Shevchenko's metode kan hjælpe nogen eller hvad... Og hvis ASD-2 fraktionen kan hjælpe med en sådan sygdom. Tak på forhånd!

# 10 Re: Fraktion ASD-2

Registreringsdato:
16.04.2010

God eftermiddag for to dage siden blev min mor diagnostiseret med en forfærdelig pankreatisk hovedtumor med levermetastaser... Jeg er selv fra den officielle medicinske verden (jeg har den højeste medicinske), og hun er allerede magtesløs. Hjælp råd, jeg fortalte min mor alt og hun er klar til at kæmpe for sit liv på nogen måde... Jeg ville være meget taknemmelig for rådene.

# 11 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
29.07.2010

ASD-2 fraktion hærdet kronisk bronkitis og precancerøse mavesår

# 12 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
29.07.2010

Hærdede precancerøse mavesår

# 13 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
28.11.2010

Måske ikke helt emnet. Jeg havde været syg i halvandet år, og nu gør min tommelfinger på højrebenet stadig ondt. Eventuelt spikte negle, selvom jeg stadig dampede og skæbte neglen, blev fingerens højre hjørne stadig skadet. Desværre kunne jeg ikke sætte banken på det, men det ville have været længe siden. Hvad jeg bare ikke vedhæftede fingeren! Og tjære og aloe og Kalanchoe og forskellige andre salver og lægemidler. Jeg besluttede at prøve ASD. Jeg købte en boble med ASD-2. Før jeg søgte informationen lidt på internettet, fandt jeg ud af, at den kan bruges eksternt. Våd bomuldsuld, lavet et bandage. Det var meget prikkende, selv træk, men efter en halv time døde alting og jeg forlod det til morgenen. Om morgenen syntes der at være en forbedring. Jeg satte igen på natten. Som følge heraf forårsagede en naturlig forbrænding på mit sted en blister, og så kom huden væk. Det viser sig - det er næsten rent alkali, pH = 9. Derfor er det så brændende. Skal blandes med smør. I dag vil jeg fortsætte eksperimentet og anvende salven, ikke en ren SDA.

Jeg vil give links på internettet, hvor der er information om SDA og endda modtagelsesordningen, i dag kiggede jeg og fandt hvad jeg fandt:

# 14 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
15.12.2010

Hjælp venligst! Min svigerinde blev diagnosticeret med kræft i bugspytkirtlen, levermetastaser og rygsøjlen. Nu har hun højt bilirubin - 189. Hun accepterer kun symptomatisk behandling for at reducere bilirubin - phenobarbital, wobenzym, essentielt, Kars. Måske kan man vide, hvordan man reducerer bilirubin, for at fortsætte behandlingen yderligere.

# 15 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
29.12.2010

Jeg læste i bulletinen, at manden blev afladet hjem for at dø, og han begyndte at drikke SDA'en, OG I 3 ÅR, FUNKTIONSREGLER VEDRØRET. Da han drak, var den ikke skrevet. Men stadig gik hun til hospitalet, gennemgik en operation, 6 kemikalier, da den sidste kemi er forbi, vil jeg begynde at drikke igen for at forebygge.

# 16 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
29.12.2010

om leveren, laver jeg 1 tsk linfrø hver morgen, jeg drikker et afkok af havre. En af mine venner sagde, at hendes mor helbrede leveren som denne: hæld frisk hestemødning med vand, insistere og drikke. Dette er det eneste menneskelige organ, der kan genvinde helt.

# 17 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
14.01.2011

Kan jeg bruge ASD2 med Veleska tinktur med hjernetumor? Tinktur på vand.

# 18 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
2011/01/22

Det er nødvendigt at vide helt sikkert om det er en tumor eller en callus for revner i kraniet, og hvis sidstnævnte er så... er det let at opløse det med alokaziya-alkoholholdige planter!

# 19 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
14.01.2011

Dette er en hjerne stamceller tumor.

# 20 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
25.01.2011

Prøv at kontakte]]> her]]>, på dette websted fik mange svar på deres spørgsmål.

Emne læses:

Du skal være logget ind for at oprette beskeder.

Problemet med kræft er i øjeblikket en prioritet. Dødelighed fra denne sygdom er på andenpladsen efter hjerte-kar-sygdomme. Mange institutter og forskere er involveret i søgen efter stoffer for at slippe af med denne forfærdelige sygdom. Dette medfører visse fordele: Antallet af afdøde reduceres betydeligt hvert år: Risikofaktorer identificeres, forebyggende undersøgelser af befolkningen gennemføres. Der blev imidlertid ikke fundet nogen panacea for denne sygdom. Men en glemt glemte gammel hjælper stadig i nogle tilfælde. Blandt de effektive metoder til at håndtere ondartet skade på væv og organer i kroppen bruger mange læger en ASD (fraktion 2). Anvendelse i onkologi og andre alvorlige sygdomme viser en god terapeutisk effekt.

Hvad er ASD?

ASD er et antiseptisk stimulerende middel - et stof, der blev opfundet af A.V. Dorogovym i årene 1947-48 i laboratoriet for veterinær kemisk beskyttelse. Forskeren studerede effekten af ​​sorbenter i kroppen i tilfælde af forgiftning. Han fandt ud af, at de indfangede stoffer, der er opnået ved at brænde dyrvæv, især frøer, har nogle nye interessante egenskaber. Efter mange forsøg og godkendelser begyndte stoffet at blive aktivt anvendt til patienter med ikke-helbredende sår, trofasår, kroniske inflammatoriske sygdomme, osteomyelitis og tuberkulose.

Opfindelsens historie

ASD-2 fraktionen i behandling af kræft har etableret sig som et panacea for denne alvorlige sygdom: mange mennesker overvandt den onkologiske proces, især Berias mor, der havde livmodercancer med metastaser i lungerne og leveren. Derefter fulgte af ukendte årsager forfølgelsen af ​​forskeren og den mystiske død. Dette skyldtes, at opfindelsen ikke tilhørte lægen, men til den almindelige dyrlæge, der uddannede professorer i medicin. Udviklingen er ikke stoppet, de fortsætter nu. Patenteret ASD-3 fraktion til ekstern brug af patienter med forskellige hudlæsioner. ASD (fraktion 2) mod kræft er endnu ikke massivt brugt, men den har fået anerkendelse af dyrlæger, er tilladt og meget anvendt til behandling af dyr.

Hovedfunktionen er at have en positiv effekt på immunsystemet og normalisere alle processer på cellulært niveau, hvilket påvirker ikke kun individuelle mikroorganismer og væv, men også hele organismen som helhed. Hovedårsagen til forskellige sygdomme er en stressende tilstand. Imidlertid er de menneskelige legemes beskyttende og genopbyggende kræfter ikke fuldt ud udnyttet i smertefulde forhold. Derfor er hovedformålet med ASD at vække disse genopretningskræfter og for at overvinde sygdommen alene.

Handling ASD (fraktion 2)

Antiseptisk stimulator Dorogova - sådan står ASD-2. Anvendelsen til mennesker forklares af de positive virkninger af en biogen stimulator. For det første er det et udpeget adaptogen, det vil sige et lægemiddel, som øger modstanden af ​​kropsvæv til forskellige bivirkninger, især for stressfaktorer. Med en lignende struktur med levende celler trænger stoffet let ind i hver celle i forskellige væv og forårsager ikke en afvisningsreaktion. Midlet har ingen bivirkning og påvirker ikke fosteret, selvom det let trænger ind i blod-hjernebarrieren. Når det anvendes, genoprettes hormoner, og funktioner i det perifere nervesystem aktiveres.

Hertil kommer, at SDA påvirker metabolismen, har immunomodulerende egenskaber. Hvis dette lægemiddel bruges i lang tid, genoprettes forbindelserne mellem cellerne i organer og væv, og der sikres et klart og rytmisk arbejde i forskellige organer og systemer. Og så kæmper kroppen selv med forskellige patologiske processer og genopretter sine funktioner. I referencebøgerne om traditionel medicin og på internettet kan man finde en hel del artikler om emnet "Narkotika ASD-2, ansøgning om mennesker". Instruktioner til brug vil hjælpe med korrekt valg af den ønskede dosis og anvendelsesmåde.

Fordelene og ulemperne ved lægemidlet

Drug ASD (fraktion 2) er fuldstændig harmløs og giftfri. Lægemidlet tolereres godt. Det skal tages temmelig lang tid, symptomer på ophobning og forgiftning forekommer ikke. Traditionel medicin anbefaler at kombinere brugen af ​​ASD (fraktion 2) ved anvendelse af potente tinkturer: hæmsling, celandine, aconit.

En af de største ulemper ved lægemidlet er en stærk ubehagelig lugt. Der var forsøg på at fjerne denne ejendom, men så tabt alle de nyttige egenskaber ved ASD-2. Ansøgning til mennesker, der lider af kræft, hjælper dog med at forlænge menneskeliv. Derfor spiller lugten i disse tilfælde ikke en vigtig rolle.

Dyrebehandling

Lægemidlet sælges i veterinære apoteker og har stor efterspørgsel efter behandling og forebyggelse af sygdomme hos alle dyr. Gode ​​resultater blev rapporteret til behandling af sygdomme i åndedrætsorganerne, fordøjelsessystemet, urinorganerne og huden samt genvinding af svækkede dyr med lægemidlet ASD (fraktion 2). Anvendelse i onkologi hos dyr (og vores kæledyr lider også af disse sygdomme) viser fremragende resultater. Anmeldelser af dyrlæger om dette stof rapporterede en forbedring af dyrs generelle tilstand med ondartede processer.

Cancer Terapi

Der er mange tilfælde af helbredesygdomme i fraktionen af ​​ASD. Kræftbehandling (onkologi) med dette lægemiddel er yderst effektiv. Dorogovs antiseptisk stimulerende middel har fået udbredt anvendelse i behandlingen af:

• kræftprocesser i forskellige organer

• leukæmi og lymfogranulomatose

• fibromer eller adenomer i brystkirtlerne, prostata

• polypose i mave og tarm

• cystiske formationer af nyrerne, leveren.

I disse sygdomme såvel som i smitsomme sygdomme bruger patienterne en ASD (fraktion 2). Ansøgning i onkologi er ikke den eneste indikation. Lægemidlet hjalp godt i efterkrigstiden for behandling af tuberkulose, seksuelt overførte sygdomme: trichomoniasis, chlamydia.

ASD-2: brug til mennesker

Instruktionen indeholder andre indikationer for brug af lægemidlet af mennesker:

• alvorlig lungebetændelse, pleuris

• fedme og mange andre

Dette er ikke en komplet liste over alle de sygdomme, som stoffet kæmper med.

Hvordan man bruger stoffet?

For at anvende dette lægemiddel har mange forskere udviklet deres egne tips og hemmeligheder. ASD, fraktion 2 (onkologi, forskellige infektionssygdomme, immunsystemets sygdomme forringes under påvirkning af lægemidlet) vil være effektiv, hvis du tager medicinen korrekt, fordi det virker i minimale doser. Kun korrekt modtagelse og overholdelse af vilkår vil føre til behandling.

Aktiviteten af ​​lægemidlet falder, når det kommer i kontakt med luft, så efter at du har rystet hætteglasset, skal du hurtigt tage medicinen med en sprøjte uden at åbne hætteglasset. Dette kan gøres ved at punktere gummiproppen og indtaste den ønskede mængde. Lægemidlet skal fortyndes i køligt kogt vand.

Som allerede nævnt har ASD (fraktion 2) en ubehagelig lugt, så du skal kunne drikke den. For dette er det nødvendigt at tage et dybt åndedræt, ånde ud stærkt, og holde åndedrættet, hurtigt drik løsningen. Du kan lukke øjnene. Når du har taget medicinen, skal du tage et par vejrtrækninger gennem næse og udånding gennem munden. ASD (fraktion 2) i et ventileret rum eller endda på gaden er lettere at drikke.

Vi undersøgte de normer og doser, hvor det bedste resultat af anvendelse af lægemidlet ASD (fraktion 2) blev opnået. Onkologi behandles, hvis du drikker opløsningen om morgenen 30-40 minutter før måltider og om aftenen 2-3 timer efter aftensmaden. Korrekt modtagelse og overholdelse af fristerne vil føre til en kur.

Antag, at ASD-2 tykker blodet. Derfor er det nødvendigt at drikke sure safter dagligt, spise citron eller tage en halv pille af Aspirin eller Cardiomagnyl. Tilhængere af lægemidlet ASD (fraktion 2) rådes til at drikke rigeligt med væsker - op til 2 liter om dagen - for at fjerne forskellige giftige og skadelige stoffer fra kroppen.

Cancer Behandlinger

Udviklede metoder og doser af lægemidlet ASD (fraktion 2). Ansøgning i onkologi giver et intensivt kursus med en stigning i lægemidlets volumen. Påfør 4 gange om dagen hver 4. time: de første 5 dage - 5 dråber, den anden 5 dage - 10, de tredje 5 dage - 15, og så tilsæt 5 dråber, indtil der nås en dosis på 50 dråber. Tag derefter 50 dråber indtil fuldstændig genopretning.

For et forsigtigt indtag af 30-40 ml vand eller kold te tilsættes 3 dråber på den første dag, 5 på den anden dag, 7 på den tredje, 9 den fjerde, 11 den femte, den femte og en pause den syvende.

I den anden, tredje og fjerde uge for at tage det samme, i samme dosering. Så - en uges pause. Næste kursus at starte med fem dråber, gradvist at tilføje 2 dråber dagligt, som i den første uge. Har også brug for en pause efter en måned med optagelse.

Hvis du tager stoffet, bør det ikke få dig til at føle dig værre. Hvis dette sker, skal du stoppe med at bruge det.

Behandling og brug af ASD fraktionen 2 anmeldelser fra personer og læger indsamlet på det sociale netværk

God tid på dagen! Før jeg læser opskrifterne til behandling af sygdomme med medicinske planter, infusioner, forskellige stoffer (ASD, peroxid, sodavand osv.) Hjemme, vil jeg fortælle dig lidt om mig selv. Jeg hedder Konstantin Fedorovich Makarov - jeg er en phytotherapeutistisk læge med 40 års erfaring. Når du læser artiklen, råder jeg dig til at tage sig af din krop og sundhed og ikke straks fortsætte med de behandlingsmetoder, der beskrives nedenfor, og nu vil jeg fortælle, hvorfor! Der er mange lægeplanter, lægemidler, urter, der har bevist deres effektivitet og mange gode anmeldelser om dem. Men der er en anden side af mønten - dette er en kontraindikation af patientens brug og dermed forbundne sygdomme. F.eks. Ved kun få mennesker at hemlock tinktur ikke kan anvendes under kemoterapi, eller når du bruger andre lægemidler forværrer sygdommen, og du kan være forvirret. Fordi hvad ville du gøre dig selv ikke, det er bedre at konsultere en specialist eller din læge, inden du bruger forskellige behandlingsmetoder. Sundhed, og du bliver behandlet korrekt.

Min side i klassekammerater, tilføj til venner - ok.ru/profile/586721553215.

Kontrolleret af mange af mine venner og min mor! Tilstanden virkelig forbedret. Der er en kraftig kropsrensning og behandling, nogle gange gennem forværring. Lugten er mindre i Asd Moskva fabrik (ikke Armavir!). Og som nævnt ovenfor, skriv en sprøjte med en nål, så der er færre smag. Alt åndeligt og fysisk helbred!

Hej alle sammen. Jeg blev rådgivet af stoffet asd-2, min homøopatiske læge, behandlet med en hudsygdom, som jeg har haft siden fødslen. Det var meget svært for mig at tage et kursus, en uudholdelig stank. Resultat: i to år er der ingen forværring. Hun blev behandlet ikke kun asd, hun tog også urter parallelt. Alle tidligere behandlinger på hospitaler, dyre klinikker gav ikke engang et sådant resultat. Tak for ideen med kapslen, jeg synes, det er så meget pænere at tage.

Dette stof virker virkelig, min granny er 89 år gammel, hun har type 2-diabetes og for 2 år siden viste bazalioma på panden, det er en hudpræparat. Så hun tog seks måneder til SDA og tumoren forsvandt uden spor. Der blev ikke givet nogen anden behandling til hende hvordan bedstemor lever i en døve landsby og kan ikke lide at blive behandlet på hospitaler

Jeg prøvede ASD F-1 IF-2. Jeg bemærkede ikke nogen behandling.

Marina, okay, så det er her, hvor hunden er begravet, så det er der. Hvis folk bliver behandlet. FØLG DER ER PRAKTISKE DRUGER IKKE BEHANDLET, OG DER SKAL OPHOLDES UD FRA ARBEJDET. Men i 6 år har jeg ikke accepteret nogen dyre stoffer, at før skøre lunger gik til behandling og kun deprimerede nervesystemet. Ukrudt ja, bare hvad de har brug for fra hvad, fordi vores forfædre blev behandlet af dem. KIRURGI. Behandler ikke og sletter, at det ikke allerede er muligt at behandle, hvis jeg allerede er i orden, gentager jeg ADD-vævspræparatet og behøver ikke at trække til en kronisk tilstand af sygdommen. Asd vil læse selv de bolnzni, der i vores krop endnu ikke har fået dem til at føle, men kun langsomt slibe i vores krop.


Feedback om behandling af ASD 2 læge

Du behøver ikke spam til fordel for din ASD. Jeg har arbejdet som læge i 25 år. Og som du sagde, var den første gang ikke imod brugen af ​​lægemidlet ASD af patienter, men ikke opmuntret. Men jeg er ikke, at jeg ikke har set en enkelt opsving fra sådanne forfærdelige sygdomme som kræft, tuberkulose, diabetes, men endda et antydning om forbedring. Det er muligt, at hysteroidpersonligheder vil have en form for forbedring i en anden funktionel patologi på grund af placebo-effekten. Men nu er jeg kategorisk imod den målløse brug af ASD i svære sygdomme, nogle gange endda til skade for den vigtigste behandling. Og du behøver ikke fortælle fortællinger om millioner af helbrede, jeg tror på mine mange års erfaring og ikke dine fabler. Ja, men hvorfor dør vores herskerne og deres slægtninge, fordi de let kunne have været helbredt med dit mirakel stof, for eksempel hustruen til den tidligere præsident for Sovjetunionen, hviler Gud sin sjæl? Eller Yu. V. Andropov? Allerede havde KGB alle adgang til stoffets historie og dens effektivitet. (C) Kilde: læge af højeste kategori, terapeutisk intellekt (126099) 4 år siden

Feedback om behandling af ASD 2 læge

Svetlana, hvis du er overrasket over min snævre tænkning, skriver jeg alt dette af en grund - jeg er sygeplejerske af børneintensive pleje og ser ofte børn døende behandlet af dine roste ADS i stedet for traditionelle behandlingsmetoder. Jeg er enig i, at når et par dage er tilbage før det dødelige udfald, er det muligt at tillade AST, men når der stadig er en chance for at komme ud... personligt, er jeg ikke. Jeg så et enkelt barn at komme sig fra kræft ved hjælp af ASD, de kom alle tilbage til hospitalet for at dø!

ASD2 er bedre end nogen medicin. Den eneste minus den uhyggelige lugt, men effekten er bedre end noget vrøvl opfundet af læger, hvilket ikke er så meget en behandling, der har så mange bivirkninger. Hele min familie, der starter fra bedsteforældre, drikker dig og dig, alle takker Gud, de lever og godt, og ingen har nogensinde taget nogen medicin, selv om de ikke er den sundeste måde at leve på. Og de, der er besat med moderne medicin, tror ikke på denne medicin. Til hvem hjernen blev så vasket, at de er klar til at drikke antibiotika efter Linux, så er det noget andet skidt at bruge på alle disse store penge og til sidst bare dræbe deres krop med deres egne midler.

Drik ASD - den anden fraktion og behøver ikke noget fra listen. Eventuelt kan du drikke vodka med solsikkeolie i lige store mængder ifølge Shevchenko-metoden en eller tre gange om dagen (afhængigt af forebyggelsen eller behandlingen). I begge tilfælde vil der være en smart forebyggelse fra alle sygdomme eller inddrivelse, herunder kræft (Shevchenko's Method)! Kun metoder er ikke kompatible. Eller en medicin eller en anden. Husk dette. Jeg skriver om hvad jeg ved og ikke med ord. Fuld info på websteder.
Spild ikke penge på vinden og berigelsen af ​​den farmaceutiske mafia.

Det tilbydes ikke, fordi det er billigt og det er urentabelt for læger (herunder dyrlæger)! Hvis du ved om det og spørger, vil du blive fortalt, at det vil hjælpe! Personligt var halen af ​​hunden vendt væk fra mig, den anden havde en fistel - den første behandling tog lang tid i vejret, en masse penge og nerver, som gik over en uge! Den anden blev de straks behandlet - han helbredte alt meget hurtigt også! En ven behandles af kurser for lupus og en masse eksempler.
P. S. Jeg er ikke på barselsorlov, og jeg skriver ikke for reklame, men fordi det virker. Jeg kan ikke sige om kræft, sådanne venner var ikke hvem de blev behandlet, men det hjælper er en kendsgerning!

alt er forskelligt overført til kemi, til nogen er det meget svært, at nogen efter den første behandlingsforløb ikke længere går eller ikke kan gå... alt er individuel... men en behandlingsplan kan kun en læge rådgive, overveje forskellige muligheder... kemi tolereres bedre, hvis man efter at have taget 100gr, men igen til nogen som... ASD (stoffet sælges i dyrebutikker) meget gode anmeldelser... skrald er sjældent. Det er fuld af frugt (ildelugtende), men det hjælper nogen.... Og til dig sundhed, tålmodighed... folkemiddagsmedicin, hvad i helvede er det ikke sjovt.. når det kommer til kræft, er du nødt til at forstå noget halm.

Andre nyttige artikler:

102 kommentarer og anmeldelser om Behandling og brug af ASD fraktion 2 anmeldelser fra personer og læger indsamlet på det sociale netværk

Mine dyr! Alt er bestemt af bevidsthed! Du vil være syg, og du vil, du er helbredt! Men ASD-2 virker, uanset din forskning! Du kan tro, du kan tvivle. Og jeg vil fortælle dig en åbenbaring om onkologi: kræft udvikler kun, hvor der ikke er blodtilførsel. En blodforsyning bestemmes af energi. Det er, hvor der er energi, er der blod! Aktivér dine energicentre!

Om type 2 diabetes. Se mit klip. Det behandles meget nemt!

Eugene god aften! Hvor kan man se en video om diabetes? Tak. Hvordan ændrer du dig?

Er det muligt at drikke fraktion 2 af AST med celandine?

Lies. Forestil dig hvor mange mennesker køber dette billige produkt og tror. Og dør i plage som min mor. Forsink ikke tiden. Kræft er en vej eller en chance for at løbe væk og helbrede fra en læge eller har mistet tid og plage og smerte og død. Gå ikke glip af tiden. Se på billederne af de sidste kræftstadier. Så du vil dø, hvis du tror og drikker fraktionen. Mor så fra første fase. Her skriver de kloner. Der er ingen kur. De lyver for dig.

Og læger har helbredt kræft. NEEETTT. Kun læger vil desuden torturere os med kemi, fordi de lærer dette, og de selv har ingen magt til at gøre noget - der er standarder, og de vil ikke. Patienter betragtes ikke som mennesker. Hvis de kommer med positive resultater udefra, tror de ikke på deres øjne.

kræft behandles med kamelmælk og urin

Tag ikke fat i affald. Folkemedicin afhjælper ikke kræft.

Masha, du fejler. Jeg brugte folkemæssige midler til at skelne onkologi adenom af prostata i 4,5 måneder, og min mand havde ikke en operation. Selvom alle lægerne sagde, at intet ville hjælpe. Jeg behandlede min mand med urter, olier, rødbederjuice og stearinlys og flere enemas. Hvis du kun tror på piller tror på sundhed, vil du kun på nogle piller ikke leve længe. Og om ASD 2, har jeg ikke prøvet endnu.

HVORDAN HAR DU BEHANDLET EN HUSBAND?

Adenom og prostatitis forlod mig en måned efter kurset. For mænd af sundhed.

Hvordan helbreder du prostatacancer? Del venligst din oplevelse!

Ja, jeg er enig. Det hjælper ikke. Det gør ikke noget. Kun til læger hurtigt. Med kræft, forfærdelige smerter. Kræft vinder ikke.

Her er kloner. Tro ikke på det. Dette er en forretning. Tipo er billigt. Men hvor mange mennesker drikker det og ødelægger sig selv.

Vi hjælper med at købe ASD fraktion 2 og 3 af Armavir Biofactory i originalemballagen med producentens hologram.

Asd kan i princippet hjælpe, men i kræft kan det ikke bruges som eneste medicin. Ja, det hæmmer i høj grad udviklingen af ​​tider, men for dette skal du drikke det hver dag flere gange om dagen. Derfor har vi brug for en omfattende behandling, herunder officielle metoder. Kemi selvfølgelig ødelægger kroppen, men asd vil hurtigt genoprette det

Jeg vil gerne vide om ASD 2 flere detaljer om hvordan man ansøger, og hvilke bivirkninger, skriv i Skype tigraa32

Jeg arbejder i medicin i 46 år. Ofte bruger jeg og ordinerer ASD. Jeg synes, det er på tide at genkende stoffet og starte produktionen ikke kun i veterinærmedicin. Det er meget dårligt, at dets eget haim, men dyrt, men udenlandsk importeret.

Raisa Nikolaevna. Fortæl mig selv om du vil, om ASD 2fraction hjælper os, vi har fjernet en hjernetumor, G4 glioblastom, der hjælper os i vores tilfælde, vi har nu hjerneødem, jeg beder dig, broder, 49 år gammel, antiedematøs terapi er gået, vi kan heller ikke fjerne, før stråler og kemi ikke når frem til

Hvordan er din behandling?

Kære Raisa Nikolaevna, Faktum er, at læger og apotekere kan blive efterladt uden arbejde. Min nevø blev syg, de havde fyldte sirupper og søde piller kl. 2600 på apoteket, nægtede, bad mig om at sælge vores oprindelige Pertussin til 30 (tredive) rubler, hvor meget had jeg så Lægen fortalte mig, at han usandsynligt ville hjælpe. Stammen sugede hætteglasset i fire doser og hostede ikke.

Jeg drikker asd2 på den første dag, om morgenen var det ikke en forståelig tilstand, om aftenen en halv time efter at have taget stoffet, begyndte mine hænder at ryste, svimmelhed begyndte, mit hoved smulede (det var skræmmende). Er det normalt? eller er min medicin intolerant? drak fem dråber. tak

Om morgenen begyndte jeg behandling med 20 dråber, klokken 23 var der svær svimmelhed, opkastning, jeg troede, at det var forgiftning med svampe, nej, grunden til asken, hvad der skete, vidste ikke, måske kunne en slags blodpropper flyde?

Har du drikke vand efter at have taget det? Vand, du skal drikke meget! 2-3 l om dagen. ASD fortykker blodet, her er du svimmel!

for dårligt fra to dråber, i mit hoved som lynnedslag, er det et sidearbejde eller hvad?

Acceptere ASD fraktion 2 og en halv måned og ikke en gang tryk skakanulo,

Mamma metastaser af lunger og lever, kan du drikke den brøkdel af ADS, hun er 70 år gammel

Kan jeg tage en ASD 2-enhed til fase 2-lymfom?

Jeg blev bekendt med SDA i sovjetiske tider. Der var erysipelas på fingeren, en behandling var foreskrevet, det hjalp ikke, det blev kun værre. En kollega gav ASD, sagde fortyndet i halvdelen med steriliseret vegetabilsk olie og sat komprimerer i en halv time. Nok to gange. Derefter købte jeg det selv, og 2 flere mennesker hjalp hende med at helbrede hendes ansigt. Periodisk drik i et halvt år. Om vinteren fik hele kontoret influenza, men i det mindste henna!

Folk kommer til dine sanser !! Dette er gift. Og det hjælper nogen, kan det være fatalt for dig, læser ikke alt, der er skrevet og sagt, tale med din læge, jeg S. D., tænk hvis jeg begyndte at drikke mere og GIFT !! Og blandt andet, at når nogen er hjulpet, ikke for at hjælpe alle !! Derefter børnene i lang tid, og vi ville ikke blive såret og være sund, er denne enhed sælges i dyrlægeklinikker, meget billige, og vi går syge og dø !! (Vær forsigtig !! Sundhed til dig !!

Mange mennesker er kommet tilbage fra dette, som du kalder det gift, og lever lykkeligt nogensinde, inklusive mig. Du er så forgæves.

Hvorfor skrive, at ASD er gift er nonsens, tænk logisk, hvis det bruges til behandling af hyperocyanusser, så er det ikke gift, og i medicinske præparater findes ekstrakter fra animalske organer, det kan ikke hjælpe alle såvel som medicin og kemoterapi, men skader årsager og se på kontraindikationerne af honningspreparater, og det hjælper nogen til AST, du skal prøve, og ikke afvise den traditionelle behandling. All sundhed.

Insulin fremstilles også af et ekstrakt af kirtlerne hos svin eller kvæg.

Nå ved du ikke hvorfor

Nå ved du ikke hvorfor du skriver!

Behandlet hunden fra, jeg kan ikke huske, hvad der kaldes) generelt er huden på bagsiden betændt, våd lymfeproblemer, hun kammer, stinker, førte til dyrlægen. Han udpegede ASD, udpeges kun af et husdyr, ikke et værelse)) lugt. Smurt tilbage, havde ikke engang tid til at lægge mærke til, hvor hurtigt helbredt.

Jeg drikker 3 måneder (6 DAGER, DOSK - UD)
En opladning af energi for hele dagen. Jeg drikker for at forhindre.
Alt godt helbred!

jer cho er et lægemiddel til kvægkvæg, ramper, ged, kaniner, hunde og du spiser det selv)

De drikker det (ASD) i landsbyerne, fordi der ikke er normale uddannede læger og hospitaler, og folk har ingen penge der, så de behandles med billige improviserede midler

Hvad taler du om mennesker? Hvad et gift. Du er ikke uddannet. Og hvor gør pengene. Hvis du læser om stoffets oprindelse og hvorfor det ikke er i en række medicin, men også hvis logik virker for dig, så vil du forstå. Bare nødt til at tro. Alle har en anden effekt på alle i løbet af ugen, og alle har brug for behandling i flere måneder for den samme sygdom. Tross alt er kroppen individuel. Der skrev en kvinde over, at hendes mand drikker i 21 dage fra psoriasis, og huden er ren, men hun begyndte at drikke 28 juli til denne dag, og alt går bare langsommere end hans. Og det er ikke gift, det er fremstillet af kød- og benmel af vasgonki fra dyr. Bare læs, og der er en kanal på YouTube. Dette er datteren til opfinderen Olga Dorogov. Hun fortsatte på sin fars måde. Og ingen annoncerer. Folk deler bare deres oplevelser og vil hjælpe andre.

Jeg støtter dig fuldt ud. Disse farmakologer sætter rotte information med jævne mellemrum, skal du ikke være opmærksom.

Mamas levercirrhose - hvem står overfor? Hvad med asd2.

I omkring et år led han med felon på sin finger, prøvede alle slags salver, fastende men ikke lang... ingenting hjalp, og begyndte at anvende ASD 2-forbrydelse tilbage i bare to uger.

Begyndte at tage asd2, der var mange grunde. Den første og vigtigste gynækologi, krænkelser i lang tid, myoma og cyste. To måneder var der ingen månedlige beslutninger om asd. Han drak i tre dage og begyndte at menstruere, men meget rigeligt drak han i fem dage, som det skulle være, men blødningen stoppede ikke, men intensiverede, led i fem dage, indtil han mistede bevidstheden og blev optaget på hospitalet for curettage. Nu ved jeg ikke, om jeg vil genoptage at tage asd eller ikke det værd. Hvem havde det? Svar venligst.

Håber, måske har du forkert "startet" at drikke asd2, du skal starte med 5 dråber og tilføje en dråbe hver dag, se på dit velvære, 35 dråber er nok til nogen, og 80 er normalt for nogen. Prøv at starte med 5 dråber. Testet på sb

Min mand (44 år) har nyrekræft med knoglemetastaser. De fandt ud af en chance for et år siden. Grad 4, ubrugelig. Kan nogen sige om eller støde på?
Begyndte at tage en sparsom dosering, tage en uge. Først var der stråling, petroleum med en møtrik, urter, silveria, Bondronat.
Det samme tror vi på, at vi kommer ud. Det vigtigste er tro og attitude, optimisme.

Hej Irina! Du har hjulpet ASD2. Min søster er syg, hun har tyktarmskræft. Efter 5. kemi blev hun syg.

Der var levercirrhose. Leveren har fuldt ud genoprettet, men ikke ASD. Jeg vil svare - Skype: tatyana.chernova58

Skype er desværre ikke. Måske mister du mailen?

Fortæl mig, venligst, via e-mail. Forringes effekten af ​​contricept asd2. Jeg drikker asd2 til forebyggelse af 5kap 5 dage, 3d dages hvile.

Hej. Jeg er 32 år gammel, og sygdommen er min bronkial astma, de stærkeste fødevareallergier, allergier til kattens epitel og stadig uforståelige (selv for læger) allergisk reaktion på... snot, nysen, udslæt og kløe, der starter kl. 3-4 om morgenen. Hun kæmpede i tre år på hospitaler, men lægerne kunne ikke rådgive andet end hormonelle stoffer, kost og inhalator, sygdommen tog en pause for graviditet og amning (op til et år), og den mest komplicerede forværring opstod. Drikker konstant prednison og en masse andre lægemidler i 32 er mere skræmmende end ASD fraktionen 2.
Narkotika fundet ved en tilfældighed rådede mine venner min far (han har prostatakræft, hans sundhed er også forbedret) og jeg besluttede at prøve.... Jeg har drukket 5-3 om morgenen og aftenen på tom mave i 30-40 minutter om 3 måneder. før måltider skriver jeg i en sprøjte (hver har deres egen individuelle dosis - 80-120 dråber, 2-3 divisioner på en sprøjte er to) og drikker en lille komprimert kompliment. Jeg har glemt, hvad en streng diæt er, jeg får ikke en inhalator. I pauser drikker jeg stadig antihistaminer, men 1 tbl En dag og til og med tilstedeværelsen af ​​en kat forårsager ikke snot. Generelt har sundhedstilstanden forbedret, smerter er gået væk under menstruationen, og cyklen er steget (infa for kvinder), immuniteten er steget, der er ingen døsighed og hovedpine, når vejret ændres, sjældent torterer de nu. Jeg kan ikke dømme hvad der vil ske næste, men.... meget jeg håber på opsving. Og min mening, prøv det. Skaden fra mange stoffer er meget værre og er også ukendt for os. Og her er resultatet... Jeg er meget taknemmelig for udviklerne og skaberen af ​​stoffet.

Maria, du vil se, du kommer til at genvinde. Jeg helbrede min ryg og infertilitet med hjælp fra ASD-2. Det vigtigste er at tro. Lyt ikke på læger, og så kan du finde en venstre hælbrød. og alle. Jeg ønsker dig sundhed og far.

Sagen asd så ikke en særlig effekt, men hvad immunostimulatoren bemærkede i dag, vil jeg starte igen Jeg ved ikke, om det vil hjælpe eller ikke

TAK MEGET MEGET FOR DIN TILBEREDELSE. PROBLEMENE VAR VÆKT SOM IMMEDIATELT EFTER, AT JEG HAR OPLADT DERES ANUS MED EN BEGRÆNSET TAMPON I ASD -2. I ALT TIL 2 TIDER TIL MIG GØR TWICE HEMOROUS OPERATION

I 2 år blev jeg periodisk plaget af intestinale parasitter, købt dyre medicin, gennemgået bestråling og meget mere - det hjalp ikke. Det blev påpeget, at på grund af parasitterne blev han indlagt med en diagnose af pancronekrose. Og de fortalte ved et uheld om ASD-2. Jeg var oprindeligt skeptisk, men jeg begyndte at tage 1 terning om morgenen og om aftenen. Smerten gik bort et sted om 10 dage og følte, at kroppen blev renset ved antallet af tilgang til stolen. Tog 5 i 2 - en måned. Nu 3 år ingen parasitter, ingen smerte. Nu ved jeg, at fra den interne infektion og parasitter er det det bedste og mest billige middel. Der er en fordel.

Angiv 5 til 3 er hvordan? Tak

5 dage drikker, 3 dage har hvile

Kan hormoner korrigeres af dette præparat? og overvægt, goiter thyroid?

åreknuder

Hvorfor ikke sælge den rigtige medicin i apoteker. Hestekræfter er også fra et veterinærapotek. Anvendt marts-juni-2016, helbredt radikulitis, gør ryggen slet ikke ondt, som det plejede at være. Selvfølgelig, efter store vægte gør det ondt selv i en sund person. Sammenlignet med både jorden og himlen var den tidligere ufrugtbar på grund af ubehandlet prostatitis. Jeg er 45, min kone er 42. I december 2016 bestilte min kone en kommission på klinikken, gynækologen satte 6 uger graviditet, kom hjem i skoomslag, blev overrasket. Så meget for ASD-2. Ja, her er en anden, efter at hæren ikke kunne fjerne svampen på højre fod, sandsynligvis mikoseptina smurt et ton. Jeg købte også ASD-3 i et veterinærapotek, smurt det i tre dage, i sidste ende var der ingen svamp og hud som en baby. Min kone griner - på hendes skaldede hoved voksede hun op efter fraktionen, selvom jeg ikke gnide hende, som det var skrevet i instruktionerne. Jeg fortalte lægen, hvad jeg helbrede ryggen, jeg troede det ikke, sagde jeg ikke behøver at forgifte mit gift. tilbage, drak 1 terning i 5 dage, 3 dages pause i to måneder i træk og derefter en halv kubikmeter. Nu drikker jeg kun om morgenen på terningerne, også 5 dage i 3 i en måned, så hviler jeg en måned. Jeg skal forberede mig på en glædelig begivenhed. Da jeg lærte af min kone, selvom en mand, men bar i tårer Hvor mange år ventede han. Jeg råder alle til denne mirakelmedicin. Lyt ikke på læger, det er ikke gift Selvfølgelig forstår jeg, at hvis apoteker begynder at sælge ASD-2, bliver hylderne frigjort fra mange mange medicin. Først og fremmest fra forkølelse og til mænd og kvinder. Du behøver ikke Viagra, mænd, din kone bliver otbryvatsya Tror ikke, at denne annoncør skriver. Jeg er en simpel hård arbejdstager fra landskabet.

For to år siden, fandt han sin søn på hovedet striguchy zoster (mikospor), tre måneder og behandlet lamizilom terbinofinom i tabetkah og salver, brugt en hel masse penge, men intet hjalp, angreb fortvivlelse. Mødte en velkendt dyrlæge, han rådede ASD-3. Lægemidlet kostede en krone og hjalp første gang. Efter den første brugsdags begyndte grøn pus at komme ud af den berørte overflade, og efter 5 dage blev overfladen dækket af sund hud, og gløden forsvandt, når den blev set med en Voodoo lampe. En uge efter afslutningen af ​​behandlingen blev skrabning passeret, resultatet er negativt. Efter tre måneder blev håret helt dækket af det berørte område. Det er uheldigt, at ingen fortalte mig dette lægemiddel med det samme, så mange nerver, tid og penge ville være blevet reddet.

ASD 2, Armavir, tog i september samme år til at "prøve" i 10-15 dage (efter femte dag, en pause i 5 dage) med en dosis på 0,5 ml 2 gange om dagen 30 minutter før et måltid for et halvt glas vand hver dag, hvilket steg med 0,1 ml. Om vinteren var det ikke muligt at ryge aktivt for at ryge. Og generelt, for første gang om seks måneder, ingen sygdom.
En blå mærke - efter de første indtag kan du blive svimmel i et par minutter, kan afføringen være med den karakteristiske lugt af stoffet og fandt intet mere på sig selv.
Jeg tror ikke rigtig på behandlingen af ​​onkologiske sygdomme, men det er en meget dårlig og immunostimulerende.
Hvis du er bange for at bruge det som en dårlig kost - kan jeg anbefale citrosept - effekten på kroppen er omtrent den samme, forskellen er kun i pris (hver 5.)

Jeg har en obstruktion af c2x-rørene fra oldon hjalp mig med at fortælle mig

God dag!
Lad os tænke logisk, dette stof bruges effektivt i veterinærmedicin til behandling af sygdomme hos kvæg og fjerkræ, som vi spiser til mad. Hvis dette faktisk er gift, ikke engang mest, beklager, vil den tilsynsførende myndighed ikke savne sådant kød. I dag, selv før, har der aldrig været nogen oplysninger om blokering af kødprodukter, der indeholder ASD.
Men hvis det er et lægemiddel til dyr, hvorfor en person, hvor der er meget grundlæggende (i modsætning til planter), er gift.
Vis mindst en konklusion, at det er gift ??
På den anden side drikker ingen ham øl krus, og i små doser har han ikke slangegift.
Alt godt og godt helbred!

Velkommen! Min mor har kræftstadie 4 med metostase. Er der nogen der slap af denne infektion? Vil dette stof hjælpe?

Jeg har en onkologisk sygdom i knoglerne.. Jeg kan ikke lide at sige et ord med 3 bogstaver. Jeg blev syg fra 2007, brystet, en operation, jeg sommetider drak SDA 2, men nogle gange troede jeg det ikke. Selv om jeg læste HLS-magasinet, hvor sådanne mennesker skrev det hjælper. Men nu, da jeg gik gennem 6 kurser af kemoterapi, hvorefter jeg ikke ved, hvordan jeg overlevede, gik jeg til benet med en kompression fraktur i lændeafsnittet. Smart læge, professor Teplyakov Valery Vyacheslavovich reddede en stor kørestol Takket være ham, velsigne Gud ham og andre læger, der hjalp mig. Zafiks Irina-rygrad, blev jeg igen kemoterapi og på samme tid næsten ansat ASD. Som følge heraf begyndte jeg at forlade, under opfølgningsundersøgelsen. Min selvfornemmelse blev bedre, jeg stoppede med at drikke det igen. Så blev det værre, jeg glemte ASD. kostede Tayverb tabletter på 140 tusind i en måned, og Herceptin hjalp ikke noget. Jeg håbede på dem stærkt, men til sidst fik jeg det modsatte. Det hjalp ikke, men kun læsionerne voksede og dukkede op på andre steder, og knæbrud og knogle blev ødelagt. Og så kiggede jeg igennem min og undersøgelser, og igen startet på ASD 2, nægtede kemi. Efter et halvt år stoppede min proces. Jeg brugte også tinkturer på samme tid, købt på et kloster sanatorium og drak (kelandtinkturer, onkologisk samling, sort valnød, triade, far George kollektion Derfor lever jeg et år uden kemi, på grund af alt dette uden vild smerte, bevæger jeg mig selvfølgelig med en stok, men ikke i en kørestol. Med min diagnose lader man enten ligge eller i en kørestol. Men det er nødvendigt at bruge det hele tiden, hvilket gør kun en dag pause, ikke mere indtil forbedring. Min ven besluttede at lave 10 dage hvile var hendes lever foci, venstre, og i løbet af 10 dage var alt tilbage. Du skal hele tiden arbejde på dig selv. Som professor, MD Yarereko Kassinia Valentinovna, lægefytoterapeut, skrev, Gud skabte naturen, bruger den. Så brug dristigere og gentag ikke vores fejl, lær fra fremmede. Så i begyndelsen af ​​terninggulvet, så tilføjet og stoppet ved 2 terninger. Jeg beskrev dig i kort form uden at gå i detaljer. Det virker alle virkelig, ikke lyt til andre hvem er imod ASD.Da, selvfølgelig, hvis vi virkelig CT Jeg huskede for sent, hvor der var få dage tilbage, så var det for sent at drikke Borjomi!

Lyudmila, hej, hvis der er en mulighed, så vil jeg gerne præcisere et par punkter om modtagelsen af ​​lægemidlet, min mand chondrosarcoma, behandlingen er afvisning overalt.

Jeg kender de mennesker, der tog fraktionen i anekologi, og det hjælper, begyndte hun

Skriv venligst anmeldelser, der tog ASD2 til lungekræft? Trin 3

Kamelmælk og urin helbreder levercancer, cirrhosis og andre sygdomme i Egypten. Al Dabba by har helbredt en hel del af det. instagram finde verblyudmoloko der og anmeldelser lige

Jeg har en diagnose af SLE, smurt ASD pletter og tog den inde, alle pletterne gik væk om et par dage, og før det hjalp ingenting!

Jeg bor i St. Petersburg, klimaet er forfærdeligt, henholdsvis løbende næse i mange år, bihulebetændelse, en konsekvens af polypper og lugtænkning i mange år. To operationer til fjernelse af polypper, sidste sidste år hos en meget berømt professor ved Militærmedicinsk Akademiet, blev kirurgisk i slutningen af ​​april, og alt kom tilbage i juni. Jeg lærte om ASD-2 for nylig, siden nytår jeg tilføjede det til havvand og skyllede min næse, blev det lettere allerede fra 9. marts 2017 begyndte jeg at drikke, fortyndede 1 terning fra en sprøjte med vand og vaskes ned. I dag, 14. april er der ingen kolde, ingen allergier, alle allergiske irritationer på huden er væk. ASD virker virkelig. Det skal forstås, at de, der er desperate til at helbrede medicin som mig, kommer til brug af SDA. Især når lægerne fortæller dig, at allergier ikke behandles. Vigtigst er lugtesansen tilbage. Jeg vil gerne have så mange lider som muligt for at læse min besked. Sundhed for dig.

Olga, din mening har bestemt meget og sætter alt på plads! I december gennemgik min mand også en operation hos BMA for at fjerne polypper. Jeg betalte mange penge til den efterfølgende behandling, gaver, konvolutter, alt som sædvanligt. Resultatet er et tilbagefald i marts, allerede sammen med en vild allergi over for ALT (((læger kan ikke bestemme hvad. Kirurgen trækkede nye polypper under lokalbedøvelse, der er næsten ingen effekt.
I dag, i en samtale med en kollega huskede jeg asd-2, dette stof var fuld af min mor, hun havde livmoderhalskræft, men så var det meget sent at håbe på asd-2. Bare i dag, i vores St. Petersborgs sne og regn, løb jeg for at komme til vetaptekaen. Hun vidste, at hendes mand ville have tvivl, så hun læste anmeldelserne. Jeg så din og sendte til ham. Nu vil der ikke opstå spørgsmål fra ham. Tak!

Årsagen til alle sygdomme er forsuring af kroppen, og SDA er alkali, så fraktionen hjælper alle, kun doseringen er individuel, den eneste kontraindikation er de sidste stadier af onco.

Hej, hvis du ærligt bliver syg af mig fra lægen... vi ikke har normale læger, der er helbredt, og de tager ikke penge.... så jeg havde en operation i mit ben, der rørte en nerve.... mit barn blev næsten dræbt af en ufødt jeg er ikke imod læger... læger de virkelige mordere...... de ved ikke hvordan man skal helbrede. En ven fortalte mig, at hun kom for at se en læge, hun lyttede, da gik hun til internettet og skrev noget, som hun ikke ønskede for ekstrapartspriser. Intet i sidste ende hjalp og ASD-2 er et glimrende værktøj.......... Folk stoler ikke på læger eller kun læger, der kender deres ting, jeg er enig i, at der er meget få....... alle sundhed

Hej alle sammen Jeg vil gerne dele mine indtryk på ASD-2. Så jeg blev diagnosticeret med en ovariecyst (10cm), de sagde hurtigt for en operation, de skrev en henvisning til indlæggelse, men jeg gik ikke på hospitalet, men gik på ferie, det republikanske hospital gjorde en undersøgelse, Uzi Alt det, der blev bekræftet. Det tog 2 måneder, og jeg lærte om ASD på standardbasis, mens saven tabte 12 kg, alle var bange for arbejde, tvunget til at gennemgå test for en tumormarkør, resultatet var negativt, og efter tre måneder at tage ASD gik hun til gynækologen for en aftale og hendes diagnose camping", spurgte han, at jeg tog, havde jeg ikke sige noget. Nu drikker min mand med mig også. Jeg er 47 år gammel, min mand er 60 år

Gulnar apai salemetsiz være kalai ishkeniz niz ordningen og kalay kandai tamshymen molsherimen jasadyynz sol zoninde sytsben kalay baylansk shygu bolia bolady

Min mand har type 2-diabetes, / helbreder alt i meget lang tid / på foden 3 fingre var hudløse, huden svulmede op, og manden ikke vidste at han var nødt til at være forsigtig / det var for første gang / skinnede... og der... bare et åbent sår farver, grædende... ((Jeg vidste, hvad der kunne være efter det, var chokeret... Men siden jeg lever på internettet på honningsteder)), sagde han at han holdt halen med en pistol! Jeg købte ASD-3/1: 1 med olie / og begyndte at smøre om morgenen og om aftenen, bandage hendes fingre, så infektion ikke ville forekomme. Om aftenen i 2 minutter i opløsningen med kaliumpermanganat og derefter ASD-3. sfotkala før og efter. Jeg er ærlig bekymret meget... hvem er i emnet og ved, hvad en diabetisk fod er - / Gud forbyder nogen! / - vil forstå. Smørret med vanvid... 10 dage! Der var et resultat. Meget små øer forblev, som jeg Jeg har lige vandet ASD3, gennemblødt min mand sokker og sokker. Ja, der er lugte, men hvad er det i forhold til et sundt ben. Det er bare en frelse. Jeg vil gerne prøve ASD2 for mig selv, jeg har noget at gøre)) konklusioner...

og mere. Jeg vil dele dem, der har alsidige lav / flaky pletter på kroppen / brystet, ryggen, nakke / år 6 hjalp ikke... blev vant... begyndte at drikke en teskefuld 3% peroxid på en tom mave på et glas vand / ikke straks, men efterhånden med en dråbe og nået en teskefuld / og så kan du spise efter 30 minutter. Kun på denne måde. Så i lang tid, måske 3-5 måneder, kan jeg ikke huske. Og så spørger manden: "og hvor er dine pletter?" "Og jeg ser på mig selv og tror ikke på mine øjne))) Der er ingen plet.
Hele brystet, ryggen, maven... alt var i dette vrøvl i mange år. Tak Neumyvakinu.

Du må ikke drikke ASD, fordi medicinen er dyrere og medicinen ikke helbreder, men kremer (vi ved alle), og når du tager ASD-2 fraktionen, kan du leve og leve, og det er ulønligt for læger! Det er hele tricket. Personligt drikker jeg for kræft. Levende, og hvad du vil!

Ikke drak SDA'en, men nu begyndte intet med en lugt; Sniff ikke Det blev oprørende, ikke levende eller dødt. Dag jeg kan sove med hovedpine og fornemmelse. Diagnosen er heller ikke klar, var et microstroke. Jeg afleverer analyser. Jeg deler resultatet!

Jeg drikker omkring et år til profylakse - jeg har for nylig besluttet at tjekke med instrumenter - 2 dråber pr. 100 g vand pH blev 9,7 ovp +100, før dette vand havde en ph-6 ovp -370 næsten som det ideelle levende vand.

Til alle Salam er jeg Dima fra Usbekistan, byen Samarkand. Jeg drak asd, jeg bemærkede ikke ligefrem, hvad en god form for munterhed eller styrketræning. Men da de skriver, at rengøring foregår, betyder det at oraganichm er rent. Alle sundhedsvenner.

Til alle Salam er jeg Dima fra Usbekistan, byen Samarkand. Jeg drak asd, jeg bemærkede ikke ligefrem, hvad en god form for munterhed eller styrketræning. Men da de skriver, at rengøring foregår, betyder det at oraganichm er rent. Alle sundhedsvenner.

Hvem er blevet behandlet for blodkræft? Del hvordan du skal drikke ASD-2... Udnævnt kemi og stråling (som alle udnævnt i en række), men jeg tror ikke på dem, og jeg vil prøve fraktionen... Hvis nogen ved, kan du dele...

fortæl mig, hvordan det hjælper med giftig encephalopati

I dag vil jeg begynde at drikke, ifølge resultaterne vil jeg nå mit mål

Jeg besluttede på din, for og nej om SDA at præsentere mine kloge tanker. Jeg siger straks, at jeg ikke råder nogen, fordi ingen spurgte mig. og jeg accepterede det ikke selv. Men jeg kan i detaljer beskrive situationen, da min slægtning tog det. Så for mange år siden kom min gudmor (hun levede i landsbyen) ind i en frygtelig ulykke: hun vendte om på en motorcykel med sin mand i en meget dyb grøft. De bragte en sanitetshelikopter til Omsk, rygsøjlen blev beskadiget. Halvtreds år lå på hætten næsten på et blåt bræt, de kom hjem, der var sengetøj, som du kunne holde fingrene mellem ribbenene og knoglerne på knæene. Og hvad kunne der være behandling i en nedslidt landsby? Og hendes datter (min søster søster) bragte dette stof på en persons råd og begyndte at give hende. Hun fortalte mig om lugten. at stanken var sådan, at de åbnede dørene til hytten. Den decubitus hun helbredte, alt var forsinket, men sandsynligvis gik komplikationen, fordi i kroppen ændrede alt sig. Hun holdt op med at spise. Jeg blev natten over der for natten, så hele natten kunne jeg ikke lukke øjnene i det rum. Jeg kigger på hendes seng - vel, den virkelige døde ligger. Bedstemor hun allerede,, dødelig,, syet. Jeg gik derefter på arbejde i byen, og da jeg ankom et år senere. min mor siger at vi vil besøge Tone. Jeg kørte, og jeg troede, at jeg skulle komme ind og møde mig, selvom en overlevende, men den forfærdelige, døde mand, der stod i min hukommelse. - Du kan se fra bagsiden! Hendes hår er farvet... Jeg ved ikke, om jeg skal tildele dette til et stof eller ej, men så levede hun i hendes højre sind og hukommelse i 25 år. Hun rejste sig ikke op af sengen, men hun sad og strikkede tæpper med en frugtknude. Hvad angår min mening, kan jeg kun sige, at du sandsynligvis ikke bør bruge den fra en slags urticaria, og når det lugter som parafin, så er det nok sikkert, at alle midler er gode. gift, så kan vi huske de ord, som alle læger er enige om. Hvis stoffet helbreder, er det allerede gift, og hvis det ikke er gift, så helbreder det ikke. Folk tager sådan et middel op, når læger allerede giver op og når der ikke er nogen anden vej. Med hensyn til en persons råd, vil jeg gerne huske ordene St. Anthony the Great. Men hvis nogen jager dig for at spørge om råd, skal du løbe væk fra ham, men hvis han får fat i dig og beder om råd, så vil du kun rådgive. Al sundhed og visdom! Den, der har ører, lad ham høre!

Hej, jeg er 41 år gammel. Jeg begyndte at drikke asd i de første fem dage. Jeg siger, at de ikke snyder om lugten, stanken er beton. Jeg går normalt igennem hele vinteren med snot og de resterende ni måneder. Hele vejen er på antibiotika. Til gengæld springer mit hoved lidt. Jeg fortsætter med at skrive, hvordan det sker.

Fortæl mig, nogen hærdede colitis, jeg har sigmoiditis, der var en stærk forværring, jeg græd i 7 måneder, tak