Anmeldelse: Bagepulver - Hvid tænder om 5 dage!

Søvnløshed

God dag til dig!)
Jeg har længe spekuleret over, hvordan hjemme at lette tænderne for et par toner, så et smil ville se mere behageligt.
Jeg forsøgte forskellige tandpastaer mærket "Whitening", forsøgte at tilføje en dråbe te-tea-olie til en del af tandpasta, bare en dråbe essentiel olie af citroner, endog tørre tænder om natten med en bomuldsstynde dyppet i hydrogenperoxid. Jeg råder ikke på at gøre noget af ovenstående, det forkæler tandemaljen, og det er absolut ikke effektivt. Der er mange oplysninger på internettet, at sodavand er effektiv i blegning af cigaretplade. Jeg kan ikke sige noget om dette, jeg ryger ikke, men jeg drikker meget sort te og kaffe hver dag.
Jeg læste meget om tænderblegemiddel, og så besluttede jeg at prøve det selv.
Vi har brug for: en tandbørste, almindelig sodavand og favorit tandpasta.

Alt er meget simpelt: vi fugter en tandbørste med vand, dunk det i en sodavand og rengør vores tænder i ca. et minut. Uden fanatisme! Du behøver ikke at trykke stærkere på penslen, sodavand og har derfor ikke en meget god effekt på emaljen. Derefter skyller vi munden med vand og rengør tænderne med tandpasta, jeg tager halvdelen af ​​den sædvanlige sats, da pastaen begynder at skumme til tider stærkere, lige fra munden)

Lad os se på resultatet:

Effekten er selvfølgelig ikke så professionel hvidtning, men det kommer ned) Det opnås på grund af det faktum, at slibepartikler fjerner plaque.

Denne metode har fordele og ulemper:

+billige;
+Tilgængelig, sodavand er i hvert køkken;
+Det synlige resultat vises hurtigt nok.

-Emaljen bliver tyndere;
-Resultatet er kortvarigt, hvis ikke slippe af med årsagen;
-følsomhed over for varme eller kolde fødevarer kan forekomme.

Konklusion: Periodisk kan bruges til at forbedre udseendet og fjerne plaque, men brug det ikke ofte, for ikke at forkæle tandemaljen, men også personer med følsom emalje bør ikke bruges.

Food Soda - Anmeldelse

Har du nogensinde prøvet at blanke tænderne med sodavand? Og fjern tartaren? - mit eksperiment Tips til hvordan man opretholder sunde tænder i lang tid.

God dag! Dagens gennemgang handler om whitening soda. Ja, det er sodavand! Nu vil jeg fortælle baggrunden for, hvordan jeg lærte om denne metode. Faktum er, at jeg er en ivrig kaffe elsker, jeg bruger denne drink flere gange om dagen. Jeg vil gerne sige med det samme, at der ikke er nogen konsekvenser, der har berørt mig, men tværtimod, trykket vendte tilbage til det normale, mere aktivitet syntes, men det handler ikke om det nu. På grund af denne vane led kun mine tænder. Min indfødte tandfarve varierede aldrig i særlig hvidhed, men ved brug af farvende drikkevarer (te, kaffe) lidt mørkede og en lille sten dannet på indersiden. Som vi ved, kan sådanne symptomer (sten) ikke ignoreres, ellers som følge heraf kan en mere alvorlig periodontal sygdom og karies udvikle sig. Derfor besluttede jeg at bruge rådene fra "erfarne" og kom på tværs af anmeldelser på internettet, der beskrev metoden til at blegge med almindelig sodavand på den mest effektive måde. (wow, namudrila). Først var jeg skeptisk til en sådan opskrift, men jeg besluttede at prøve det på min egen risiko.

Jeg vil beskrive mine næste handlinger om dagen som et eksperiment.
ADVARSEL! Denne metode er ikke egnet til hyppig brug, da det er muligt at ødelægge tandemaljen!
Der var mange forskellige variationer af denne metode. Jeg besluttede at prøve den enkleste - børste mine tænder med en regelmæssig pasta med tilsætning af sodavand. For at gøre dette skal du tilføje en lille mængde kogepulver til en tandbørste med tandpasta og børste dine tænder som normalt.

Virkningen var allerede mærkbar første gang: min sten blev mindre! På tandens farve havde denne metode ingen virkning.

Fra tartaren er næsten ingenting tilbage. Kun synlig ved bunden af ​​tanden, kigger lidt bag tandkødet. Farven har ikke ændret sig meget, men det er forståeligt, hovedfokus er på at fjerne sten og ikke på blegning.

SELV OM TEN DAGER:

Noget jeg fuldstændig rystede op og glemte mit eksperiment, så jeg gentog proceduren først efter 10 dage.

Så i 17 dage børstede jeg mine tænder med sodavand 3 gange, nu kan jeg tegne følgende konklusioner:

- børster tænder med sodavand har næsten ingen effekt på farve. Der er naturligvis ændringer, men de er så små og næsten usynlige.

- Jeg blev næsten fuldstændig af med tartar! Det er næsten væk og det er blevet hvidt, som taler om dets ødelæggelse (det var tidligere beige-brun).

Desværre fungerede fotografiet ikke, da det viste sig at være ret problematisk af indlysende grunde, men tro mig, der er et resultat! Jeg vil gentage proceduren, men jeg er meget bekymret for emaljen. Jeg tror at gentage rengøringsugen efter to eller tre. Så vent på opdateringen!

Nu vil jeg opsummere og vise alle fordele og ulemper ved denne metode:

Jeg starter med proffene:

-billig og økonomisk. Tandpasta og sodavand er i ethvert hjem. Og hvis der er sodavand, er det ikke et problem at købe det - det er tilgængeligt i alle butikker og koster ca. 11-17 rubler.

-hjælper med at slippe af med blød sten;

ulemper:

-kan ikke bruges ofte, kan du beskadige emaljen af ​​tænderne!

-Der var næsten ingen effekt på blegning, måske for dette skal du prøve en anden metode til hvidbearbejdning ved hjælp af sodavand og hydrogenperoxid. Men jeg er bange for at prøve denne "dødelige" blanding på mig selv, men hvem ved det.

Og nu vil jeg fortælle jer alle om de tre regler, der vil forhindre forekomsten af ​​tartar, og derfor karies og andre ubehagelige sygdomme i mundhulen:

1. Giv evt. Op eller reducer dårlige vaner til et minimum. Dette er det sværeste punkt, jeg kender det til mig selv, så vi går videre til det andet:

2. Banal og velkendt - børste dine tænder 2 gange om dagen;

3. Skyl munden med specialværktøjer efter hvert måltid. Også ikke altid praktisk.

Desværre er det ikke altid muligt at bruge alle reglerne, i grunden går hele mundtlig pleje til tandbørste og tandpasta, men du ser, ikke alle brænder ikke altid deres tænder to gange om dagen, derfor begynder alle mindre defekter, som senere kan vokse til alvorlige problemer!

Børste dine tænder med sodavand

Så vidt jeg ved, indeholder calciumcarbonat (i almindelig kridt) mest pastaer. Selvom der kan være undtagelser, kan en mirakelkemiker lave majs fra sort olie.

Herfra kommer spørgsmålet: hvordan er kridt opløst i vand, adskiller sig fra det samme kridt, kun krydret med en række relaterede kemikalier? Hvilke opløsninger opløses i vand efter den tilsigtede anvendelse?

Yderligere, hvis tandpastaen er god, så bryder et andet spørgsmål: Hvor sikkert er de kemiske forbindelser der opstår i renseprocessen, når man bruger almindeligt vand fra vand? Jeg synes, det er ingen hemmelighed, at næsten hele periodiske bord er der.

[Besked ændret af brugeren den 01/18/2013 14:30]

[Besked ændret af brugeren den 18.01.2013 14:31]

Mundtlige sygdomme

07/29/2018 admin Kommentarer Ingen kommentarer

Ønsket om at få et smukt smil, der åbner glatte hvide tænder, er helt naturligt.

Manglen på hygiejneprocedurer, ukorrekt udvalgte mundplejeprodukter og mange andre faktorer fører til, at emaljen - den beskyttende frakke af tænderne - bliver mørkere eller bliver gulbrun.

Et af de mest populære stoffer til lette tandemalje er almindelig bagepulver, som bruges både uafhængigt og i kombination med andre komponenter.

Hvordan virker emaljen?

Natrium- eller natriumbicarbonat er en svagt alkalisk forbindelse. Fysisk er det en lille hvid krystaller. Anvendelsen af ​​dette stof til tandblegning er baseret på dets slibende og desinficerende egenskaber.

Først og fremmest fjerner sodavandig hård plak, helt rensning af emaljen. Det er hvad der giver effekten af ​​hvidtning.

Desuden er i munden ødelagt de fleste bakterier, der er involveret i skabelsen af ​​plaque efter påføring af det.

Samtidig fjerner sodavand imidlertid ikke kun overfladeaflejringer, men også emaljepartikler, som kan føre til tyndning og overfølsomhed af tænderne.

Forholdsregler ved brug

Den negative indvirkning på emaljen kan laves minimal, hvis du følger nogle få enkle regler, når du bruger natriumbicarbonat til at lyse dine tænder:

  • Det anbefales at bruge dette stof i store mængder i ren form meget omhyggeligt.
  • Efter proceduren skal du grundigt skylle munden med rent varmt vand.
  • Umiddelbart efter blegning skal du i løbet af den første time ikke tage meget varm eller kold mad og drikkevarer samt produkter, der indeholder stærke farvestoffer.
  • Det er umuligt at gennemføre procedurer dagligt i lang tid.

Husk også, at den rigtige diæt hjælper med at styrke emaljen, mæt den med essentielle sporstoffer. Det anbefales at starte en sådan forstærkning flere uger før blegningens start.

Fordele og ulemper ved sodavand

Det skal siges, at denne metode til blegning rent faktisk giver et synligt resultat. Dette fremgår af hans store popularitet.

Tandblegning med sodavand: Foto før og efter

Fordelene er:

  • lav pris og tilgængelighed;
  • evnen til at bruge derhjemme uden at kontakte klinikken
  • hurtigt og mærkbart resultat.

Vi bør dog ikke glemme de negative aspekter ved anvendelsen af ​​teknikken.

Her er de vigtigste ulemper:

  • Kortsigtet resultat (ret hurtigt, uden støtte, passerer effekten);
  • mulige manifestationer af allergiske reaktioner;
  • irritation af mundslimhinden
  • risiko for blødende tandkød
  • emaljeudtynding.

Hvordan man bruger for at opnå naturlig hvidhed?

Bløder soda tænder og hvordan man gør det? Dette hjemmehjælpemiddel kan anvendes uafhængigt eller kun som en af ​​komponenterne i emalje-lysstof.

midler

Til at begynde med vil vi fortælle om tre hovedmåder.

De kan kombineres med hinanden, idet de selv vælger hvilken kombination eller metode der er mere hensigtsmæssigt under hensyntagen til de individuelle egenskaber og personlige opfattelser af den vigtigste aktive komponent.

Så kan sodavand anvendes:

    I ren form.
    Dette refererer til selve pulveret, ikke fortyndet med andre komponenter.

Det kan bruges af de mennesker, der ramte på slimhinden i en stor mængde sodavand, ikke forårsager ubehagelige fornemmelser, brændende og ømhed, samt blødning.

    I form af en koncentreret opløsning.
    Selvfølgelig vil opløsningen blive brugt til skylning af munden.

    Det er ret nemt at forberede det - en vis mængde pulver er helt opløst i varmt vand. Hvis den næste del af sodavand i væsken allerede er ringe opløselig, vil den være en koncentreret sammensætning.

    Blandet med andre ingredienser.
    Forskellige komponenter i kombination med simpel bagepulver kan betydeligt forbedre og forlænge blegningens virkning.

    Hver sådan blanding kræver en særlig fremgangsmåde og en bestemt fremstillingsmetode, som vil blive diskuteret senere.

    Den første, den enkleste metode giver et meget godt og hurtigt resultat, men det er ønskeligt at bruge det ikke mere end en gang om ugen eller 10 dage.

    opskrifter

    Man taler om brugen af ​​natriumbicarbonat i hjemmetemaljenblegning generelt. Derfor vil specifikke opskrifter også være nyttige.

      Pasta.
      En af de mest populære whitening opskrifter er forberedelsen af ​​speciel tandpasta.

    Natriumhydrogencarbonat med to til en (to dele af pastaen) tilsættes til en lille mængde pasta, der er tilstrækkelig til en engangsrensning. Den resulterende sammensætning børste dine tænder godt.

      Rengøringssoda.
      Den mest enkle opskrift, der ikke kræver forberedelse. Påfør noget pulver på en blød børste, der er fugtet i vand. Derefter renses tænderne med de sædvanlige fejende bevægelser. Procedurens varighed er ca. 1 minut.

    I dette tilfælde skal værktøjet falde på slimhinden, så munden skal skylles godt efter proceduren.

      Med tilsætning af kul.
      Du kan tage sigtet træaske. Det er dog lettere at bruge et billigt og overkommeligt apotekværktøj - konventionelt aktivt kul. Det har de samme egenskaber som asken.

      En lige mængde sodavand og piller af kul, der er bundet i pulver, blandes i en tør beholder. Denne blanding anvendes med de samme anbefalinger som et simpelt sodavandspulver - læg en blød børste op og udfør den sædvanlige rengøring.

      Gaze tamponer.
      Denne opskrift er egnet til dem, der har nogle følsomhed i tænderne. Det giver ikke en stærk slibende effekt, så whitening vil være blød, men længere.

      I en lille gasbindpind, fugtigt fugtet med vand, skal du pakke en ske (hvor meget der passer, afhængigt af størrelsen af ​​tampon) sodavand. Efter et par minutter opløses pulveret lidt, og du kan starte proceduren.

      En tampon tørrer blot alle overflader af tænderne og undgår slimhinden i gommen og tandkød samt tungen.

      Citronsaft.
      Til fremstilling af blegemidlet tilsættes citronsaft til sodavand med en hastighed på 3-5 dråber pr. Halv teskefuld. En børste eller en tæt gasvaskepuds dyppes ind i den og gnides derefter separat i emaljen af ​​hver tand og forsøger ikke at presse for hårdt.

      Citron forbedrer effekten, foruden det perfekt opfrisker munden og dæmper den ubehagelige smag af sodavand. I stedet for en gasbind tampon til følsomme tænder anbefales det at anvende kompositionen med pinden på pegefingeren, så handlingen bliver blødere.

        Skyl.
        Skyl det bedre med koncentreret opløsning. Teknikken for dens fremstilling er beskrevet i ovennævnte blegemetoder. Fremgangsmåden udføres ikke mindre end et fuldt glas opløsning før eller efter rengøring med en regelmæssig pasta.

      For at opnå virkningen af ​​en sådan skylning bør det være systematisk. Dem, hvis tænder mørkner hurtigt, kan anvendes i kurser på 10-12 dage hver måned.

      Jordbær.
      I jordbær haven vægt af næringsstoffer. Samtidig forbedrer de lysende effekten og blødgør effekten af ​​slibemiddelet og fjerner dets ubehagelige smag.

      Til madlavning skal 2-3 friske bær af lille størrelse. De skal vaskes grundigt og knædes med dine hænder i en ensartet mush. Tilsæt en kniv sodavand i det og bland godt sammen.

      Konsistensen af ​​den endelige sammensætning skal være pastaagtig. De bruger en børste med bløde kunstige børster og udfører rengøring.

      Proceduren skal udføres en gang om dagen (helst inden sengetid). Kurset varer, afhængigt af individuelle behov fra 7 til 15 dage.

        Jodopløsning.
        Dette er et andet lavpris apotek, der kan kombinere med natriumbicarbonat for at give en fantastisk effekt.

      I en teskefuld pulver tilsættes 2-4 dråber af en klassisk 5% iodopløsning. Rør med en plastik eller træpind.

      Masser blandingen forsigtigt ind i tænderfladen og lad den stå i 3-5 minutter. Ud over whitening effekten vil anvendelsen af ​​denne sammensætning også slippe af med forskellige bakterielle sygdomme i mundhulen.

      Eddike.
      En god effekt kan opnås ved at bruge en blanding af eddike og sodavand på emaljeoverfladen.

      I en lille mængde pulver gradvist, indtil der dannes en viskøs blød masse, tilsættes en opløsning af eddikeeddike drop-by-drop. Det skal forsigtigt gnides ind i emaljen, vent et par minutter og skyll godt, skyll munden.

      Den sidste opskrift vil appellere til dem, der kan opleve allergiske reaktioner over for jod.

      Processen med at forberede en blanding til hvidt tænder med sodavand og citron, se videoen:

      Metode af professor Neumyvakin

      Delvist gentager han opskriften tidligere beskrevet med tilsætning af citronsaft til sodavand. Neumyvakin tog det som grundlag og færdiggjorde det. I dette tilfælde tilsættes endnu en komponent - peroxid.

      Opskrift: I en beholder kombineres en halv teskefuld soda, tilsæt 15 dråber af en 3% peroxidopløsning og 5 dråber frisk citronsaft. Alle komponenter blandes indtil glat.

      Anvendelse: Ved hjælp af en bomuldsskive skal den resulterende blanding påføres forsigtigt på ydersiden, indre og tygfladen af ​​alle tænderne uden at berøre blødt væv. Sammensætningen skal grundigt gnides, hvilket gør bløde cirkulære bevægelser.

      Derefter skal du spytte resterne af midlerne og i 15 minutter efter proceduren må du ikke drikke eller spise. Så munden skal skylles godt med varmt rent vand.

      Meninger om metoden

      Soda, som hovedkomponenten i mange tandblegemiddelopskrifter, bruges af mange patienter, der ikke ønsker at gå til tandklinikken. Desuden er positiv feedback meget mere.

      Du kan dele din erfaring med at bruge dette stof til at lette emaljen med andre læsere ved at skrive en kommentar til artiklen.

      Hvis du finder en fejl, skal du vælge tekstfragmentet og trykke på Ctrl + Enter.

      Kan du lide denne artikel? Bliv afstemt

      Dental Forum

      Dental forum for tandlæger, tandteknikere og patienter.

      • Forumliste
      • Skift skriftstørrelse
      • Til udskrivning
      • Ofte stillede spørgsmål
      • adgang

      Rengøring med sodavand

      Rengøring med sodavand

      andreizMoskow »03 Jul 2008, 11:30

      Amimicino »03 jul 2008, 11:41

      Harrold »3. juli 2008, 15:25

      moderator2 "04 jul 2008, 20:11

      Tante Klava »05 Jul 2008, 12:22

      juzzz »06 Jul 2008, 08:12

      rotor »06 Jul 2008, 11:23

      ipodboy »07 jul 2008, 12:00

      moderator2 "07 jul 2008, 20:59

      Tante Klava "07 jul 2008, 22:47

      Red Blood »11 jul 2008, 19:50

      Ksi843 »15 Jul 2008, 08:20

      Chell »17. jul 2008, 12:39

      tata1 »18 aug 2008, 09:00

      moderator2 »18 aug 2008, 14:37

      10 bedste måder at hvidte tænder med magisk sodavand og ekspertanmeldelser

      Selv med regelmæssig mundhygiejne er det umuligt at opretholde den perfekte hvidhed af tænder i hele livet.

      Dette tvinger folk til at gå til tandklinikker til professionel blegning og fjernelse af bakterieaflejringer. Proceduren er smertefri og giver mærkbare resultater, men i nogle tilfælde koster omkostningerne patienterne væk.

      I denne henseende er tandblegning hjemme med hjælp fra forskellige folkemedicin ret meget populær.

      Et af de produkter, der bruges til at returnere tænderne på tabt hvidhed, er bagepulver, på grundlag af hvilke mange forskellige opskrifter er blevet opfundet.

      Artiklens indhold:

      Princippet om drift

      Natriumbicarbonat, som videnskabeligt kaldet sodavand, er et hvidt krystallinsk pulver, som er en svagt alkalisk forbindelse. Princippet om tandblegning ved hjælp af dette stof er baseret på dets slidstyrke.

      Friktionen af ​​små partikler af sodavand på tandfladen hjælper med at eliminere fra emaljen ikke kun en blød bakterieafsætning, men også mineraliserede aflejringer, som følge af hvilke elementer i kæbe rækken bliver lysere.

      Det skal forstås, at minerals krystaller sammen med blomsten beskadiger det øvre lag af emalje, der truer med øget følsomhed.

      Ud over at lette tandoverfladen tillader brugen af ​​natriumbicarbonat at accelerere regenerering af slimhinden, i forbindelse med hvilken stoffet ofte bruges til skylning af munden under stomatitis og andre inflammatoriske processer.

      På grund af dette pulvers bakteriedræbende egenskaber forekommer desinfektion af mundhulen og eliminering af patogen mikroflora.

      Fordele og ulemper

      Da soda er et stærkt slibemiddel, giver dets anvendelse til tandblegning høj effektivitet, ud over hvilke brugere af denne metode bemærker følgende fordele ved manipulation:

      • lave omkostninger;
      • muligheden for en uafhængig procedure
      • øjeblikkelig resultat;
      • ingen sundhedsskader i overensstemmelse med mødereglerne.

      Sammen med fordelene kan tandblegeproceduren baseret på folkeopskrifter med sodavand have negative aspekter, især i tilfælde af krænkelse af dens teknologi.

      Tandlæger adskiller sådanne klager, som behandles af patienter efter uafhængige manipulationer:

      • emalje sensibilisering;
      • udtynding af det beskyttende lag på tandoverfladen, dannelsen af ​​mikroskader på den;
      • skade på slimhinden, følsomhed og blødning af tandkød;
      • udvikling af en allergisk reaktion.

      Fra videoen lærer du, hvad der vil ske, hvis du ofte blider dine tænder med sodavand.

      Forberedelsesregler

      For at forbedre effektiviteten af ​​proceduren er det nødvendigt at forberede tandprotesens elementer korrekt til den kommende manipulation.

      For at gøre dette skal du følge disse anbefalinger:

      • en halvandet måned før blegning, øge forbruget af fødevarer med højt indhold af fluor og calcium, især mælk, korn, fisk og skaldyr, grøntsager og grøntsager;
      • brug i forbindelse med oral hygiejne fluorid tandpasta;
      • tage vitaminer og mineralkomplekser, som vil udpege en læge.

      Disse foranstaltninger vil bidrage til at forbedre immuniteten og styrke emaljen, hvilket vil reducere risikoen for skade ved blekningsprocessen.

      Den bedste hvidt tandpasta - bedømmelse blandt tandlæger og forbrugere.

      Læs her anmeldelser om hvidtandepulver til rygere.

      På denne adresse http://zubovv.ru/krasota-i-uxod/otbelivanie/ofisnoe/kak-primenyat-karandash-dlya-luxury-white-pro.html vil vi fortælle om fordelene og ulemperne ved den luksus White Pro tandblegemiddel blyant.

      Mest populære opskrifter

      Der er mange måder at hvidte tandflader på, hvilket indebærer brug af bagepulver. Dette pulver kan enten være et uafhængigt værktøj, eller det kan suppleres med andre ingredienser for at øge effektiviteten af ​​proceduren.

      Bare sodavand

      Brugen af ​​ren bagepulver som et blegemiddel kan udføres på tre måder, hvoraf den mest egnede er valgt afhængigt af graden af ​​følsomhed af tænderne og gingivalvævet:

        Børste rengøring. Påfør et tyndt lag sodavandspulver til en fugtig soft-villus tandbørste. Inden for 60 sekunder rengøres elementerne i kæbe rækken med de sædvanlige fejende bevægelser.

      Derefter skal mundhulen vaskes grundigt med vand for at fjerne resterende pulver fra tandkødene. Metoden har høj effektivitet.

      Efter den første applikation bliver emaljen glat, og bakterielle aflejringer af en gul skygge fjernes fra den. Proceduren kan udføres ikke mere end en gang hver 10 dage. Gaze tamponer. Metoden bruges i tilfælde af øget følsomhed i tænder og tandkød, fordi den har mindre slibende effekt på dem.

      En teskefuld soda er anbragt i en våd gæsepude, som er forfortyndet med vand til en svampet tilstand.

      Tandlægens elementer gnides forsigtigt med den resulterende pose i 1-2 minutter, hvorefter mundhulen skylles med varmt vand. Effektiviteten af ​​metoden er mærkbar efter 3-4 applikationer, og risikoen for skader på emaljen er minimal. Soda skylninger. Ved høj følsomhed kan skylninger anvendes med en stærkt koncentreret sodavand.

      For at forberede den hældes to teskefulde af produktet med et glas varmt vand og omrøres indtil det er helt opløst.

      For at opnå blegningens virkning skal sådan skylning udføres dagligt i 1-2 uger, hvorefter en 20-dages pause skal tages.

Med hvidt tandpasta

Til en enkelt børstning tilsættes natriumbicarbonatpulver i et forhold på 2: 1 til det sædvanlige volumen af ​​tandpasta.

Det resulterende værktøj påføres penslen med bløde børster og bruges til at rengøre elementerne i kæbe rækken.

Denne mulighed hjælper med at lette tænderne uden stærk pigmentering. Du kan bruge denne pasta ikke mere end to gange om ugen. Det første resultat vil ses efter 2-3 ansøgninger.

Med hydrogenperoxid

Bagepulver kombineres med en 3% opløsning af hydrogenperoxid for at opnå en homogen masse. Gruel anvendes på tandbørsten, hvorefter elementerne i den maksillære række rengøres af plakat ved blide bevægelser.

Procedurens varighed bør ikke overstige to minutter. Resultatet er mærkbart efter den første ansøgning - tænderne bliver lettere med 1-2 toner.

Denne metode til blegning er ret aggressiv, så den bør ikke bruges mere end 2-3 gange om måneden. Med øget følsomhed af emalje er denne mulighed ikke egnet.

Vær forsigtig, når du forbereder forbindelsen - ved at bruge for koncentreret hydrogenperoxid kan det forårsage forbrændinger i slimhinden.

Med citron

På en tandbørste belagt med sodavand drippes 5-6 dråber citronsaft, hvorefter den sædvanlige rengøringsprocedure udføres. I stedet for en børste er en gasbindende plade tilladt.

Metoden er meget effektiv - tænderne tændes med 2-3 toner. Det er uønsket at anvende denne mulighed for blegning mere end en gang hver 15-20 dage.

Citronsaft forbedrer slibende virkning af calciumhydrogencarbonat, så denne mulighed bør ikke anvendes af personer med overfølsomhed af emalje, tilstedeværelsen af ​​mikrokasser og chips på overfladen.

Med peroxid og citron

For at forberede whitening massen, skal du kombinere en halv teskefuld soda og samme mængde citronsaft.

I blandingen tilsættes 5 dråber 3% hydrogenperoxid, og påfør derefter opslæmningen på en bomuld eller gasbind, hvorefter den forsigtigt fordeles på tændernes overflade, idet man undgår kontakt med tandkødene. Efter to minutter skal munden skylles grundigt med rigeligt vand.

Resultatet er mærkbart efter 2-3 sessioner, som skal udføres ikke mere end 1 gang om 7-10 dage. Samtidig er anmeldelser af personer, der har oplevet proceduren, vist, at emaljenes følsomhed efterhånden øges markant.

Med citronsaft og salt

Citronsaft, bagepulver og havsalt kombineres i samme proportioner til en svampet tilstand.

Den resulterende blanding påføres emaljen med en gasbind eller en vatpind og lades i 2-3 minutter og vaskes derefter af med varmt vand.

Ud over fjernelse af gul plakat hjælper værktøjet med at øge emaljenes styrke og mætter det med vitaminer, der er til stede i havsalt.

Denne metode til blegning kan påføres 1-2 gange om ugen. Resultatet vil være mærkbart efter 3-4 procedurer.

Med jod

For at forberede lyspastaen tilsættes 3-4 dråber jod til en teskefuld soda og rør omhyggeligt med en ikke-metallisk pind.

Derefter gnides den fremstillede sammensætning med tand- eller bomuldspindel i tandoverfladen og henstår i 3-4 minutter og fjernes derefter med en pensel og vand. Ifølge talrige anmeldelser giver denne metode dig mulighed for at opnå afklaring med 1-2 toner.

Ud over blegningsvirkningen kæmper sammensætningen mod patogene mikroorganismer, der lever på emalje. Der er dog to kontraindikationer til brug af en recept - forekomsten af ​​endokrine sygdomme og hyppig forekomst af allergiske reaktioner.

Med eddike

Æblecider eddike er lidt opvarmet, hvorefter kogepulver tilsættes til det for at gøre gruel af gennemsnitstykkelse.

Den forberedte masse fordeles på de ydre og indvendige overflader af tandprotesens elementer og efterlader i 5-7 minutter.

Derefter vaskes hvidtekompositionen ved hjælp af vand og børster tænderne ved den sædvanlige metode - ved hjælp af en børste og pasta.

Blegningsvirkningen i dette tilfælde opstår på grund af penetrationen af ​​elementerne i blandingen gennem porerne i emaljen og derved reducerer risikoen for skade.

Adhærenter af metoden bemærker, at efter 2-3 procedurer kan man mærke en tænding af tandoverfladen med 1 eller 2 toner.

Med jordbær

For at lave en pasta skal du knead 2-3 vaskede jordbær til en puree og tilsæt en halv teskefuld sodavand til dem. Den resulterende sammensætning skal påføres penslen med bløde fibre, og derefter udføre den sædvanlige rengøring.

På grund af tilstedeværelsen af ​​jordbær bløder sodaens skræmme lidt uden at miste sin effektivitet. Af denne grund kan denne pasta bruges 3-4 gange om ugen, hvilket gør det muligt at kæmpe selv med gammel pigmentering.

Med træaske

Følgende pulver er forberedt til blegning: En tredjedel af en teskefuld soda og samme mængde træaske blandes.

Den resulterende blanding påføres på en våd børste eller tilsættes til din yndlings tandpasta, og rengør derefter munden grundigt.

Mineraliseret plaque fjernes efter den første børstning af tænderne ved anvendelse af denne forbindelse. På grund af tilstedeværelsen af ​​stærkt slibende komponenter, bør den ikke bruges mere end en gang hver 7-10 dage.

Lad os finde ud af, hvilke produkter der farve tænder og hvordan man bruger dem korrekt.

I denne publikation er finesserne af blegemidlet Amazing White.

Sikkerhedsforanstaltninger

Anvendelsen af ​​sodavandspulver til at lyse tandprøven ud over et godt resultat kan medføre alvorlige skader på emaljen, hvis følgende sikkerhedsregler ikke følges under proceduren:

  • Det er umuligt at vilkårligt overskride proportionerne af de ingredienser, der er angivet i opskriften.
  • under proceduren er det nødvendigt at undgå overdreven pres på tandprotesen;
  • det er ønskeligt at bruge en børste med bløde villi;
  • Overskrid ikke varighed og hyppighed af blegeprocedurer;
  • hvert forløb af blegning skal være afsluttet med en to-, tre-ugers pause;
  • For at undgå udvikling af en allergisk reaktion er det nødvendigt at udføre en foreløbig test ved at påføre en lille mængde blegepasta til huden i albuebøjningsområdet;
  • For hver procedureafklaring skal du bruge en frisklavet sammensætning.

Derudover bør det forstås, at hvidbearbejdningsproceduren bør afvises med høj følsomhed og udtynding af emaljen, gingivalblødningen og tilstedeværelsen af ​​eventuelle dental sygdomme.

Meninger af tandlæger

På trods af det store antal positive tilbagemeldinger fra patienter om sodavæskningsproceduren advarer tandlæger mod at udføre denne procedure.

Deres kategoriske karakter forklares af aggressive virkninger af slibende partikler på emaljen, som følge af, at der ofte opstår skader.

Ifølge eksperter er brugen af ​​sodavand i undtagelsestilfælde tilladt. For regelmæssig hygiejne er det nødvendigt at bruge flere tandplejeapparater, der supplerer hinanden og en speciel pasta, som skal vælges ud fra tand og tandkøds tilstand.

En af udtalelserne fra tandlægen er præsenteret i videoen.

gennemgang

Mange mennesker, der har oplevet blegepulverens blegningsegenskaber, var tilfredse med resultatet og planlægger at gentage proceduren i fremtiden.

Du kan dele dine præstationer i spørgsmålet om lightening emalje ved hjælp af folkemæssige retsmidler baseret på natriumbicarbonat, i kommentarerne til artiklen.

Kan du lide denne artikel? Bliv afstemt

Er det muligt at børste tænderne med sodavand: Fordele og ulemper

Alle vil gerne have snehvide tænder. Imidlertid er blegning ved hjælp af en laser og nogle kemiske midler en dyr fornøjelse, derfor kan de, der ikke har råd til sådanne procedurer, beslutte at anvende folkemæssige retsmidler. For eksempel kan det være sodavand, som sælges i enhver butik. For at forstå, om brugen af ​​hjemmelavet pasta er skadelig, skal du tage højde for flere vigtige punkter og læse anmeldelser om proceduren.

Indeholder selvblegning

Før du laver sodavandspasta hjemme, er det værd at udforske alle fordele og ulemper ved denne procedure.

  • godt resultat. I nogle tilfælde er det nok at børste tænderne med sodavand en gang for at fjerne den gamle plakat, som almindelige tandpastaer ikke kan fjerne. Det er derfor, at mange piger udnytter sodavand inden en vigtig dato, undre sig over, om dette værktøj har ulemper;
  • tilgængelighed og lave omkostninger. Find bagepulver i enhver butik. Omkostningerne ved en pakke pulver vil være betydeligt lavere end prisen på specielle whitening pastaer eller strimler. Desuden er en pakke af sodavand nok i lang tid;
  • Muligheden for tandblegning hjemme. Ikke alle mennesker kan finde et par timer til at besøge tandcentret, og for professionel hvidtekalkning er det nødvendigt at foretage en mundtlig undersøgelse af en læge, efterfølgende rengøring af tænder og behandling af tyggesygdomme. Det tager meget tid, og i hjemmet tager det bogstaveligt 10-15 minutter for at fjerne den gule blomst.
  • Resultatets skrøbelighed. Du bør ikke tænke på, hvor længe effekten vil vare efter en blegningsproces, fordi det faktisk kun kan mærkes 2-3 dage. Derefter bliver emaljen gul igen. Dette fænomen skyldes brugen af ​​farveprodukter eller utilstrækkelig grundig rengøring af tænderne;
  • emalje skader. Dette er den største ulempe ved selvblegning med sodavand. Et lignende problem kan ses efter 3-5 rengøringer. Små pulverpartikler gnides imod emaljen, hvilket forårsager revner og ridser på den. Som følge heraf bliver tænderne for følsomme for temperaturændringer. Så efter blegeproceduren i løbet af ugen kan der opstå alvorlige smerter, når man spiser varm eller kølig mad;
  • allergi. Ikke alle mennesker ved, at de er allergiske over for sodavand. I dette tilfælde er der dannet tunge- og gnaveudslæt efter blegning på tandkødet. Smerter og kløe kan forekomme. Nogle gange begynder det at bløde tandkød.
  • caries;
  • prædikestol;
  • gingivitis, periodontitis og periodontal sygdom;
  • tynd og for følsom emalje
  • brug af beslag systemer;
  • tilstedeværelsen af ​​tandproteser, kroner eller et stort antal fyldninger.

Hjemmelavet sodavandspasta

Der er mange måder at børste dine tænder med sodavand. Hvis du ikke vil bruge komplekse opskrifter, er det nok at rense emaljen med et tørt pulver uden at tilføje stoffer. Så den sædvanlige tandbørste eller bomuldspindel skal omhyggeligt dyppes i sodavand, hvorefter du kan begynde at rengøre. Derefter skal du skylle mundhulen med græsafkogning eller varmt vand. Hvis det ønskes, kan du blande sodavand med den sædvanlige pasta.

  • stærkt middel. Hvis du har lidt tid og ønsker at bemærke resultatet så hurtigt som muligt, kan du bruge en simpel opskrift. Det er nødvendigt at tilberede sodavand, enhver tandpasta, hydrogenperoxid og salt i samme proportioner. Alle ingredienser blandes grundigt, hvorefter pastaen appliceres på tænderne i 2-3 minutter. Hvis der er en stor plaque, kan du gnide emaljen lidt. Efter proceduren skal du skylle munden. Dette værktøj bruges ikke mere end 2 gange om måneden;
  • eucalyptus pasta. Hvis du vil blanke dine tænder, men der er en tendens til betændelse i tandkødene, kan du forberede et mildt middel. Dette vil kræve fint salt, sodavand, knuste eucalyptus blade og olivenolie i forholdet 1: 1: 1: 2. Olien bør opvarmes lidt, tilsæt resten af ​​ingredienserne og bland. Blandingen påføres tænderne ikke mere end en gang om ugen. Den færdige pasta opbevares på et køligt mørkt sted;
  • hjemmelavet tandpulver. Hvis der er dannet en sten på tænderne, skal der udarbejdes en mere seriøs sammensætning. Til dette formål anvendes 50 g hvid ler, 45 g kridt, 20 g sodavand og 10 dråber essentiel olie mynte. Komponenterne blandes. Den færdige pasta er rengjort emalje 1-2 gange om ugen.

Hvordan laver man et blekemiddel mere blid?

For ikke at bekymre dig, hvis du børster dine tænder med sodavand, beskadiger emaljen, skal du følge disse tips:

  • Blekningsproceduren kan gentages en gang om ugen eller mindre. Hvis du vil gøre dine tænder snehvid til en vigtig begivenhed på mandag, bør du ikke begynde at børste tænderne på onsdag;
  • Brug ikke en børste under blegning. Det er bedst anvendt til at påføre sammensætningen af ​​fingrene, gasbindet eller bomuldspinne;
  • Mellem blegeprocedurer er det nødvendigt at anvende pastaer, som omfatter en øget koncentration af forskellige mineralske stoffer. For eksempel kan det være fluorholdige midler;
  • Hvis der efter flere blødningsprocedurer er blevet øget følsomhed, bør du stoppe med at bruge sodavand. For at rense tænderne behøver du kun at vælge pastaer, der hjælper med at styrke emaljen.

anmeldelser

Jeg råder ingen til at børste tænderne med sodavand. Én gang var jeg fascineret af denne procedure, bleket næsten hver uge. Emaljen er nu blevet meget svag, og følsomheden af ​​tænderne er steget. Men det mest irriterende er, at den sodavandrede pasta ikke gjorde tænderne virkelig snehvid.

Ekaterina, Izhevsk

For nylig besøgte tandlægen. Lægen rådgav at bruge sodavand derhjemme for nem tandblegning, og efter proceduren skyllede han munden med kamilleafkogning. Jeg gør proceduren uden at tænke på, om det er skadeligt, fordi tandlægen sagde, at emaljen ikke vil lide, hvis du gør denne procedure en gang om måneden.

Valentina, Yakutsk

Jeg har pusset sodavand med mine tænder i flere år nu. Effekten er fremragende, og det kan ses umiddelbart efter proceduren. Det vigtigste er ikke at blive involveret. For eksempel bruger jeg hjemmelavet pasta lige før vigtige begivenheder.

Mange mennesker i jagten på hvide tænder klar til noget. De bruger især hjemmelavet pasta baseret på bagepulver. Disse værktøjer har deres fordele og ulemper samt kontraindikationer. I betragtning af disse faktorer vil det være muligt at bevare emaljen og gøre smilet snehvidt.

Tandblegning med sodavand: metoder, opskrifter, anmeldelser

Ønsket om at få et smukt smil, der åbner glatte hvide tænder, er helt naturligt.

Manglen på hygiejneprocedurer, ukorrekt udvalgte mundplejeprodukter og mange andre faktorer fører til, at emaljen - den beskyttende frakke af tænderne - bliver mørkere eller bliver gulbrun.

Et af de mest populære stoffer til lette tandemalje er almindelig bagepulver, som bruges både uafhængigt og i kombination med andre komponenter.

Artiklens indhold:

Hvordan virker emaljen?

Natrium- eller natriumbicarbonat er en svagt alkalisk forbindelse. Fysisk er det en lille hvid krystaller. Anvendelsen af ​​dette stof til tandblegning er baseret på dets slibende og desinficerende egenskaber.

Først og fremmest fjerner sodavandig hård plak, helt rensning af emaljen. Det er hvad der giver effekten af ​​hvidtning.

Desuden er i munden ødelagt de fleste bakterier, der er involveret i skabelsen af ​​plaque efter påføring af det.

Samtidig fjerner sodavand imidlertid ikke kun overfladeaflejringer, men også emaljepartikler, som kan føre til tyndning og overfølsomhed af tænderne.

Forholdsregler ved brug

Den negative indvirkning på emaljen kan laves minimal, hvis du følger nogle få enkle regler, når du bruger natriumbicarbonat til at lyse dine tænder:

  • Det anbefales at bruge dette stof i store mængder i ren form meget omhyggeligt.
  • Efter proceduren skal du grundigt skylle munden med rent varmt vand.
  • Umiddelbart efter blegning skal du i løbet af den første time ikke tage meget varm eller kold mad og drikkevarer samt produkter, der indeholder stærke farvestoffer.
  • Det er umuligt at gennemføre procedurer dagligt i lang tid.

Husk også, at den rigtige diæt hjælper med at styrke emaljen, mæt den med essentielle sporstoffer. Det anbefales at starte en sådan forstærkning flere uger før blegningens start.

Fordele og ulemper ved sodavand

Det skal siges, at denne metode til blegning rent faktisk giver et synligt resultat. Dette fremgår af hans store popularitet.

Tandblegning med sodavand: Foto før og efter

Fordelene er:

  • lav pris og tilgængelighed;
  • evnen til at bruge derhjemme uden at kontakte klinikken
  • hurtigt og mærkbart resultat.

Vi bør dog ikke glemme de negative aspekter ved anvendelsen af ​​teknikken.

Her er de vigtigste ulemper:

  • Kortsigtet resultat (ret hurtigt, uden støtte, passerer effekten);
  • mulige manifestationer af allergiske reaktioner;
  • irritation af mundslimhinden
  • risiko for blødende tandkød
  • emaljeudtynding.

Tvivl om tandblegning er skadelig? Læs den komparative gennemgang af eksisterende metoder.

I en separat publikation indsamlede vi opskrifter til blegning med sodavand og hydrogenperoxid.

Hvordan man smider tænderne hjemme, vil vi fortælle her http://www.vash-dentist.ru/krasota-i-uxod/otbelivanie/chem-mozhno-bez-vreda-zubyi-v-domashnih-usloviyah.html. Anmeldelser om brugen af ​​populære og professionelle værktøjer.

Hvordan man bruger for at opnå naturlig hvidhed?

Bløder soda tænder og hvordan man gør det? Dette hjemmehjælpemiddel kan anvendes uafhængigt eller kun som en af ​​komponenterne i emalje-lysstof.

midler

Til at begynde med vil vi fortælle om tre hovedmåder.

De kan kombineres med hinanden, idet de selv vælger hvilken kombination eller metode der er mere hensigtsmæssigt under hensyntagen til de individuelle egenskaber og personlige opfattelser af den vigtigste aktive komponent.

Så kan sodavand anvendes:

    I ren form.
    Dette refererer til selve pulveret, ikke fortyndet med andre komponenter.

Det kan bruges af de mennesker, der ramte på slimhinden i en stor mængde sodavand, ikke forårsager ubehagelige fornemmelser, brændende og ømhed, samt blødning.

    I form af en koncentreret opløsning.
    Selvfølgelig vil opløsningen blive brugt til skylning af munden.

    Det er ret nemt at forberede det - en vis mængde pulver er helt opløst i varmt vand. Hvis den næste del af sodavand i væsken allerede er ringe opløselig, vil den være en koncentreret sammensætning.

    Blandet med andre ingredienser.
    Forskellige komponenter i kombination med simpel bagepulver kan betydeligt forbedre og forlænge blegningens virkning.

    Hver sådan blanding kræver en særlig fremgangsmåde og en bestemt fremstillingsmetode, som vil blive diskuteret senere.

Den første, den enkleste metode giver et meget godt og hurtigt resultat, men det er ønskeligt at bruge det ikke mere end en gang om ugen eller 10 dage.

opskrifter

Man taler om brugen af ​​natriumbicarbonat i hjemmetemaljenblegning generelt. Derfor vil specifikke opskrifter også være nyttige.

    Pasta.
    En af de mest populære whitening opskrifter er forberedelsen af ​​speciel tandpasta.

Natriumhydrogencarbonat med to til en (to dele af pastaen) tilsættes til en lille mængde pasta, der er tilstrækkelig til en engangsrensning. Den resulterende sammensætning børste dine tænder godt.

    Rengøringssoda.
    Den mest enkle opskrift, der ikke kræver forberedelse. Påfør noget pulver på en blød børste, der er fugtet i vand. Derefter renses tænderne med de sædvanlige fejende bevægelser. Procedurens varighed er ca. 1 minut.

I dette tilfælde skal værktøjet falde på slimhinden, så munden skal skylles godt efter proceduren.

    Med tilsætning af kul.
    Du kan tage sigtet træaske. Det er dog lettere at bruge et billigt og overkommeligt apotekværktøj - konventionelt aktivt kul. Det har de samme egenskaber som asken.

    En lige mængde sodavand og piller af kul, der er bundet i pulver, blandes i en tør beholder. Denne blanding anvendes med de samme anbefalinger som et simpelt sodavandspulver - læg en blød børste op og udfør den sædvanlige rengøring.

    Gaze tamponer.
    Denne opskrift er egnet til dem, der har nogle følsomhed i tænderne. Det giver ikke en stærk slibende effekt, så whitening vil være blød, men længere.

    I en lille gasbindpind, fugtigt fugtet med vand, skal du pakke en ske (hvor meget der passer, afhængigt af størrelsen af ​​tampon) sodavand. Efter et par minutter opløses pulveret lidt, og du kan starte proceduren.

    En tampon tørrer blot alle overflader af tænderne og undgår slimhinden i gommen og tandkød samt tungen.

    Citronsaft.
    Til fremstilling af blegemidlet tilsættes citronsaft til sodavand med en hastighed på 3-5 dråber pr. Halv teskefuld. En børste eller en tæt gasvaskepuds dyppes ind i den og gnides derefter separat i emaljen af ​​hver tand og forsøger ikke at presse for hårdt.

    Citron forbedrer effekten, foruden det perfekt opfrisker munden og dæmper den ubehagelige smag af sodavand. I stedet for en gasbind tampon til følsomme tænder anbefales det at anvende kompositionen med pinden på pegefingeren, så handlingen bliver blødere.

    Skyl.
    Skyl det bedre med koncentreret opløsning. Teknikken for dens fremstilling er beskrevet i ovennævnte blegemetoder. Fremgangsmåden udføres ikke mindre end et fuldt glas opløsning før eller efter rengøring med en regelmæssig pasta.

For at opnå virkningen af ​​en sådan skylning bør det være systematisk. Dem, hvis tænder mørkner hurtigt, kan anvendes i kurser på 10-12 dage hver måned.

    Jordbær.
    I jordbær haven vægt af næringsstoffer. Samtidig forbedrer de lysende effekten og blødgør effekten af ​​slibemiddelet og fjerner dets ubehagelige smag.

    Til madlavning skal 2-3 friske bær af lille størrelse. De skal vaskes grundigt og knædes med dine hænder i en ensartet mush. Tilsæt en kniv sodavand i det og bland godt sammen.

    Konsistensen af ​​den endelige sammensætning skal være pastaagtig. De bruger en børste med bløde kunstige børster og udfører rengøring.

    Proceduren skal udføres en gang om dagen (helst inden sengetid). Kurset varer, afhængigt af individuelle behov fra 7 til 15 dage.

    Jodopløsning.
    Dette er et andet lavpris apotek, der kan kombinere med natriumbicarbonat for at give en fantastisk effekt.

I en teskefuld pulver tilsættes 2-4 dråber af en klassisk 5% iodopløsning. Rør med en plastik eller træpind.

Masser blandingen forsigtigt ind i tænderfladen og lad den stå i 3-5 minutter. Ud over whitening effekten vil anvendelsen af ​​denne sammensætning også slippe af med forskellige bakterielle sygdomme i mundhulen.

    Eddike.
    En god effekt kan opnås ved at bruge en blanding af eddike og sodavand på emaljeoverfladen.

    I en lille mængde pulver gradvist, indtil der dannes en viskøs blød masse, tilsættes en opløsning af eddikeeddike drop-by-drop. Det skal forsigtigt gnides ind i emaljen, vent et par minutter og skyll godt, skyll munden.

Den sidste opskrift vil appellere til dem, der kan opleve allergiske reaktioner over for jod.

Processen med at forberede en blanding til hvidt tænder med sodavand og citron, se videoen:

Metode af professor Neumyvakin

Delvist gentager han opskriften tidligere beskrevet med tilsætning af citronsaft til sodavand. Neumyvakin tog det som grundlag og færdiggjorde det. I dette tilfælde tilsættes endnu en komponent - peroxid.

Opskrift: I en beholder kombineres en halv teskefuld soda, tilsæt 15 dråber af en 3% peroxidopløsning og 5 dråber frisk citronsaft. Alle komponenter blandes indtil glat.

Anvendelse: Ved hjælp af en bomuldsskive skal den resulterende blanding påføres forsigtigt på ydersiden, indre og tygfladen af ​​alle tænderne uden at berøre blødt væv. Sammensætningen skal grundigt gnides, hvilket gør bløde cirkulære bevægelser.

Derefter skal du spytte resterne af midlerne og i 15 minutter efter proceduren må du ikke drikke eller spise. Så munden skal skylles godt med varmt rent vand.

Er aktivt kul effektivt til tænderblegning? Egenskaber af stoffet og forholdsregler.

I denne artikel vil vi fortælle dig, hvilke ulemper der er noteret i anmeldelser af laserblegning.

Meninger om metoden

Soda, som hovedkomponenten i mange tandblegemiddelopskrifter, bruges af mange patienter, der ikke ønsker at gå til tandklinikken. Desuden er positiv feedback meget mere.

Du kan dele din erfaring med at bruge dette stof til at lette emaljen med andre læsere ved at skrive en kommentar til artiklen.

Kan du lide denne artikel? Bliv afstemt

Forrige Artikel

Manglende Bauhinia Damper

Næste Artikel

Er tuberkulose behandlet?